Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Державна комісія ТЕБ та НС оновила рівні епідемічної небезпеки: Сколівщина– у «помаранчевій» зоні

Дата: 25.10.2020 16:19
Кількість переглядів: 391

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 23 жовтня, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 26 жовтня 2020 р. До «помаранчевої» зони увійшли: міста Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидічівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський, Яворівський райони області.

«Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у Сокальському районі з обмеженнями, передбаченими пунктом 15  постанови Кабінету Міністрів України  від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Водночас, в межах обласного засідання комісії ТЕБ та НС Головному управлінню Національної поліції у та Головному управлінню Держпродспоживслужби у Львівській області доручили посилити контролюючі заходи з дотримання протиепідемічних заходів. Також ГУ Нацполіції доручили посилити заходи контролю за особами, які перебувають на самоізоляції.

Голови РДА, міст, сільських рад, ОТГ повинні забезпечити широке інформування населення щодо встановлених карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора