Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

05 Жовтня, 2020 р., 14:51
Львівський обласний молодіжний центр за підтримки Львівської обласної державної адміністрації організовують форум можливостей #Не_формат, який відбудеться 10 жовтня цього року у м. Жовква на території Літнього молодіжного простору «Літній театр», який розташований у центральній частині міського парку. Форум покликаний відкрити можливості для молоді Львівщини та сприяти позитивним змінам у суспільстві. Основною метою є мотивація та активізація молоді Львівської області до створення власних ініціатив, які у майбутньому позитивно вплинуть на громади. Орієнтовна кількість учасників – 150. Захід відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ на період карантину.
02 Жовтня, 2020 р., 10:55
1 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Відповідно до її висновків, міста і райони Львівщини до червоної зони не потрапили. Область перебуватиме у помаранчеві, жовтій та зеленій зонах.
29 Вересня, 2020 р., 15:48
Актуальні питання  соціального  захисту прав  дітей  розглянуто сьогодні, 29  вересня,  під час засідання  комісії з питань захисту прав дитини, яку провів голова райдержадміністрації Богдан Янко. Зокрема,  розглянуто висновок  служби у справах дітей Сколівської райдержадміністрації щодо  погодження  проживання дітей, жителів с.Верхнячка,  на вихідні та святкові дні, крім канікул в КЗ ЛОР «Лівчицька СЗШІ І-ІІ ступенів». Дано дозвіл на позбавлення батьківських прав батька відносно 3-х дітей, а також встановлено графік побачення батька з дітьми.
29 Вересня, 2020 р., 15:47
Сьогодні, 29  вересня, голова райдержадміністрації  Богдан Янко провів робочу нараду за участю заступників голови райдержадміністрації Романа Знака та Романа Чудійовича, начальника відділу ведення Державного реєстру виборів  Юрія Голяницького та завідувача сектору  юридичної роботи  та звернень  Степана Фединишина  щодо підготовки  виборчих дільниць на території району   до  чергових  місцевих виборів 25 жовтня 2020 року. Зокрема,  звернено увагу   на матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць,  створення належних умов для їх роботи з дотриманням карантинних  та  врахуванням діючих протиепідемічних заходів, а також пожежної безпеки.  
29 Вересня, 2020 р., 14:10
25-27 вересня в с. Коростів Сколівського району відбувся військово- патріотичний вишкіл на честь Олени Степанів, організатором якого став Благодійний фонд «Уляни Кузик». У вишколі взяли участь понад 20 дівчат, які отримали нові знання із самооборони, надання першої медичної допомоги та зустрілись з учасниками бойових дій на сході України. Також в межах заходу учасники мали змогу:
29 Вересня, 2020 р., 09:15
Завдяки спільним діям бізнесу, який здійснює господарську діяльність при вирощуванні, зберіганні та обігу аграрної продікції, Україна є великою  аграрно державою. Україна займає лідируючі місця у світовому співтоваристві як країна експортер  продукції рослинного походження. Уряд України активно займається диверсифікацією експорту української продукції рослинного походження.
29 Вересня, 2020 р., 08:53
Менш як за місяць, 25 жовтня, в Україні, і, зокрема, на Львівщині відбудуться місцеві вибори.  Верховна Рада України, призначаючи їх, одним із пунктів доручила Кабінету Міністрів України спільно з Центральною виборчою комісією розробити заходи та рекомендації, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) під час проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, з урахуванням вимог Виборчого кодексу України.
25 Вересня, 2020 р., 11:54
Рівно за місяць, 25 жовтня, на Львівщині пройдуть місцеві вибори. Учора, 24 вересня, Центральна виборча комісія постановою №295 затвердила форми та колір виборчих бюлетенів з виборів депутатів Львівської обласної, районних, міських, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів. Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.  За її словами, виборчі бюлетені з виборів депутатів Львівської обласної ради будуть блакитного кольору; районних рад (їх буде 7 на території області) - світло-зеленого; міських рад (39) - світло-жовтого; сільських (18), селищних (16) рад - кремового; з виборів сільських, селищних, міських голів - світло-рожевого кольору. З формами виборчих бюлетенів можна ознайомитись за посиланням: https://cutt.ly/gfBYbcX Очільниця відділу адміністрування додала, що, згідно із зазначеною постановою ЦВК, виборчі бюлетені повинні бути надруковані державною мовою на однаковому папері та на одному аркуші відповідного кольору з текстовою частиною лише з одного боку. Більше новин з виборчої тематики на сторінці «Державний  реєстр виборців. Львівщина» https://www.facebook.com/drv.lviv/
25 Вересня, 2020 р., 09:15
Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  Новий поділ на карантинні зони розпочне діяти 28 вересня. До "помаранчевої" зони віднесли: Бродівський, Золочівський, Перемишлянський, Пустомитівський та Сокальський райони Львівської області. У "жовтій" зоні будуть: міста Львів, Борислав, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Радехівський, Сколівський, Стрийський та Яворівський райони Львівської області.  Всі решта - у зеленій зоні.
21 Вересня, 2020 р., 10:33
Держпраці нагадує, що випадок інфікування коронавірусною інфекцією є професійним захворюванням для таких категорій працівників:  медичні та інші працівники, що виконують професійні обов’язки в умовах підвищеного ризику зараження збудниками інфекційних хвороб;  працівники, які надають медичну допомогу хворим на інфекційні захворювання; працівники, які виконують роботу з живими збудниками та в осередках інфекційних хвороб, а також проводять дезінфекційні заходи тощо. Алгоритм установлення зв’язку захворювання з умовами праці:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора