Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обласна комісія ТЕБ та НС рекомендує школам розпочати канікули з 19 жовтня

Дата: 15.10.2020 13:09
Кількість переглядів: 455

Фото без описуНа позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося сьогодні, 15 жовтня, розглянули питання щодо особливостей роботи закладів освіти в період адаптивного карантину.

Комісія ухвалила рішення рекомендувати закладам загальної середньої освіти області встановити з 19 по 30  жовтня 2020 року канікули, у наступний період - можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації. Також рекомендовано закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти перейти з 19 жовтня по 15 листопада 2020 року на дистанційну форму навчання з рекомендованим виїздом студентів із гуртожитків (окрім сиріт, осіб, позбавлених батьківського піклування, здобувачів освіти з тимчасово окупованих територій, “червоних” карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, здобувачам освіти, які поєднують навчання з роботою).

Такі додаткові заходи необхідні, щоб мінімізувати безпосередні фізичні контакти між учасниками освітнього процесу в умовах стрімкого підвищення рівня захворюваності на COVID-19.

Заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі. Вони повинні організувати роботу із неухильним дотриманням правил гігієни, використання засобів індивідуального захисту та уникнення масових скупчень.

Головному управлінню Національної поліції у Львівській області, Головному управлінню Держпродспоживслужби у Львівській області, головам  райдержадміністрацій та міським головам міст обласного значення доручено посилити контролюючі заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів на адміністративних територіях області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора