Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Травня, 2019 р., 09:57
З метою покращення матеріального стану багатодітних сімей, створення належних умов для виховання дітей у таких сім’ях, державою запроваджено новий вид соціальних виплат.
08 Травня, 2019 р., 17:18
Зарахування сплати податку,  у разі наявності заборгованості. Сколівська ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області повідомляє, що у разі наявності у платника податків податкового боргу, кошти будуть зараховуватися в рахунок його погашення згідно з черговістю його виникнення та незалежно від напряму сплати. У такому ж порядку відбувається зарахування коштів, що надійдуть у рахунок погашення податкового боргу платника податків відповідно до ст. 95 ПКУ або за рішенням суду у випадках, передбачених законом.
08 Травня, 2019 р., 15:00
8 травня в Тухлянському ОНЗЗСО І-ІІІ р.-гімназії проведений усний журнал «Кирило Трильовський - Січовий Батько», присвячений 155-річчю від дня народження Кирила Трильовського. Захід підготувала учитель історії Климович О.М. з учнями 10-Б класу. Учні переглянули відеофільм «Кирило Трильовський - Січовий Батько». Діти дізналися про важливі моменти з біографії видатного політика та громадського діяча України.  У шкільній бібліотеці організована виставка, присвячена Кирилу Трильовському.
08 Травня, 2019 р., 14:48
Сьогодні,   8 травня, з нагоди Дня пам’яті та примирення біля  Братської могили на майдані Незалежності  в м.Сколе відбулись  заходи по вшануванню пам’яті жертв Другої світової війни за участю  ветеранів, духовенства, представників районної  влади,  установ та організацій, учнівської молоді та громадськості.
08 Травня, 2019 р., 10:42
У 2014 році  Україна розпочала нову традицію відзначення 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення. Новий зміст Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом полягає у: - переосмисленні подій Другої світової війни, руйнуванні радянських історичних міфів, чесному діалозі щодо складних сторінок минулого; - рівному вшануванні пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, підкресленні солідарності та бойового братерства усіх Об’єднаних Націй – як держав, так і бездержавних тоді народів (євреїв, українців та інших); - перенесенні акценту з історії військових дій на історії конкретних людей, а відтак відмові від святкування на користь вшанування. Символ  відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги – червоний мак.
07 Травня, 2019 р., 17:24
В суботу, 04 травня,   в смт.Верхнє Синьовидне  відбулись районні змагання  з  міні-футболу  серед дівчат,   учениць  закладів  загальної середньої  освіти  І-ІІІ  рівнів, приурочені 155-річчю від дня народження Кирила Трильовського.  І місце   виборола команда Козівського ОНЗЗСО І-ІІ ст.-ліцей, ІІ місце  посіла  команда Завадківського  ОНЗЗСО  І-ІІІ р.,  ІІІ місце -  команда Верхньосиньовидненської ЗОШ І-ІІІ ст.
07 Травня, 2019 р., 16:07
Сьогодні,  07 травня,   керівництво фінансового   управління Сколівської райдержадміністрації  та  управління ДКСУ у Сколівському районі за участі  головних розпорядників місцевих бюджетів  району проведено нараду-семінар щодо:   - складання у 2019 році місцевих бюджетів  на середньостроковий період (наказ МФ України від 29.03.2019 №130);   - взаємодії  між органами місцевого самоврядування та  територіальними органами ДФС з питань сплати податку на доходи фізичних осіб відокремленими  підрозділами підприємств;  - організації  роботи з переведення місцевих бюджетів Львівської області на централізовану модель здійснення видатків (наказ ГУДКСУ у Львівській області від 22.04.2019 р №76);  - порядку використання системи дистанційного обслуговування “Клієнт казначейства - Казначейство”  в органах Державної казначейської служби України  (наказ  ДКСУ від 26.04.2019 р. №133);  - подання електронної звітності (АС "Є-Звітність") та інших питань, які виникають у процесі виконання місцевих бюджетів.
07 Травня, 2019 р., 15:37
Законом України “Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років” в Україні встановлено День пам’яті та примирення 8 травня. Таким чином, Україна розпочала нову традицію святкування 8 та 9 травня в європейському дусі пам’яті та примирення. Для заходів, приурочених до цих дат на державному рівні з 2014 року використовується новий символ – червоний мак. Дизайн маку розроблено за ініціативи Українського інституту національної пам'яті та Національної телекомпанії України. Автором символу є харківський дизайнер Сергій Мішакін. Графічне зображення є своєрідною алюзією: з одного боку воно уособлює квітку маку, з іншого – кривавий слід від кулі.
07 Травня, 2019 р., 11:11
В середу, 08 травня, о 12.00 год. на майдані Незалежності м.Сколе  відбудуться заходи (покладання квітів,  поминальна панахида,  віче) приурочені до  Дня пам'яті та примирення.
07 Травня, 2019 р., 11:08
Мати поруч із першого дня дитини. Це та людина, біля якої сонце яскравіше світить і голосніше співають пташки. Вона радіє нашим перемогам і співчуває, коли трапилась невдача. Матуся завжди приголубить, обійме, заспокоїть, поцілує, усміхнеться, розрадить... Вже традиційно кожного року Львівська міська організація "Союз Українок" проводить обласний фестиваль-конкурс "І слово, і пісня, Матусю, Тобі", метою якого є пошук та підтримка юних талантів. Щороку учні нашого району беруть участь в обласному фестивалі-конкурсі. Цього року найріднішим людям-матерям дарували свої пісні такі учасники: Шкрібинець Христина, Барна Ірина, Андрущакевич Валентина (Тухольківський НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ"), Михайлович Валерія (Тухлянський ОНЗЗСО І-ІІІ ст.-гімназія), Свистун Ярослав, Кутерещин Христина (Сколівська академічна гімназія), Плав'яник Софія (Опорецька ЗОШ І-ІІ ст.), Мацула Христина (Коростівська ЗОШ І-ІІ ст.), Орищич Вікторія (Плав'я-Бринівська ЗОШ І-ІІ ст.), Ценко Софія (Нижньосиньовидненська ЗОШ І-ІІ ст.). Конкурсанти у своїх творах вклали найщиріші почуття, любов та подяку найріднішим людям. Будьте щасливі, наші матері!-шанобливо кажуть сьогодні учасники обласного фестивалю-конкурсу "І слово, і пісня, Матусю, Тобі".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора