Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

06 Травня, 2019 р., 17:19
У середу, 15 травня, відбудуться електронні торги з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту).
06 Травня, 2019 р., 17:18
Офіційне працевлаштування працівника - гарантоване Конституцією України право на працю, реалізоване шляхом укладання трудового договору.  При укладенні трудового договору існують певні вимоги до його форми: трудовий договір укладається, як правило, в письмовій формі. Додержання письмової форми є обов'язковим, зокрема у випадках, коли на цьому наполягає працівник. Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу.
06 Травня, 2019 р., 16:15
У п'ятницю, 10 травня, о 15.00 год.  в залі засідань  Сколівської райдержадміністрації  відбудуться  Установчі збори  по формуванню  нового складу громадської  ради при Сколівській райдержадміністрації.
06 Травня, 2019 р., 14:09
У історико- краєзнавчому музеї "Сколівщина" за ініціативи та підтримки відділу культури Сколівської РДА, за участі вчителів, старшокласників Сколівської ЗОШ- І- ІІІ ст. відбулася презентація виставки Українського інституту національної пам’яті «Донбас: переPROчитання образу». Виставка є символічним знаком викорінення зі свідомості українців стереотипів негативного образу сходу як «особливого» зросійщеного регіону, створеного російською пропагандою та актуалізованого в українському суспільстві в умовах війни Росії проти України. У виставці зібрані найбільш переконливі та цікаві факти історії заселення степових регіонів, умов політичного, релігійного, соціального, культурного та національного становлення Донбасу у різні періоди історії. Значна їхня частина присвячена “антирадянським виступам” та проявам суспільної незгоди серед жителів Донецької та Луганської областей. У стендах проілюстровано діяльність створеної у 1976 році Української Гельсінської групи, активними членами якої були вихідці з Донбасу Петро Григоренко, Микола Руденко, Василь Стус та Олекса Тихий. Ілюстрована добірка експозиції зрештою повністю руйнує міф про Донбас як «надзвичайно зрадянізоване» населення регіону.
06 Травня, 2019 р., 12:31
У п'ятницю,  3 травня,  для учасників заходу до Міжнародного дня сонця організували екскурсію на сонячну електростанцію "Щирець-1". Відтак, екскурсію відвідали учні Корчинсьої загальноосвітньої школи I - IІІ ступенів Сколівської районної ради, що на Львівщині. Організатор екскурсії для школярів - департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації. У межах заходу, керівництво ТОВ "Енергетична компанія "Сонячне поле" провело для учнів інформаційно-пізнавальний огляд станції.
06 Травня, 2019 р., 10:53
У вівторок, 7 травня, в межах проекту ЄС/ПРООН «HOUSES»: «Об`єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» відбудеться семінар на тему «Проект «HOUSES». Перспективи співпраці ОСББ з Фондом енергоефективності». Метою заходу є підтримка співвласників житла у підвищенні рівня енергоефективності багатоквартирних будинків.
06 Травня, 2019 р., 09:43
У неділю, 5 травня, відбулись урочисті заходи з відзначення 104-ї річниці боїв  Українських Січових Стрільців на горі  Маківці.  Віддали шану героїчному подвигу Січових Стрільців, які загинули в боях з російськими окупантами, керівник апарату Львівської облдержадміністрації  Маріанна Вільшинська,  голова Сколівської  райдержадміністрації  Богдан Янко, голова Сколівської районної ради Микола Романишин, духовенство, представники громадських організацій, ветерани національно-визвольних змагань, бійці Української армії та добровольчих батальйонів, жителі навколишніх сіл та гості із інших областей України.
03 Травня, 2019 р., 15:15
У 2019 році запроваджений новий механізм забезпечення заходами з реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу за принципом „гроші ходять за людиною”, що дозволить забезпечити адресність,  прозорість та підвищити якість надання реабілітаційних послуг. На виконання Закону України „Про Державний бюджет України на 2019 рік”, яким передбачені видатки за бюджетною програмою 2507100 „Реабілітація дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу” Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 27.03.2019року № 309 „Про затвердження Порядку використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу”.
03 Травня, 2019 р., 14:42
Сколівська райдержадміністрація повідомляє, що в зв’язку з проведенням ремонтних робіт по заміні настильного перекриття на мості в с.Крущельниця в понеділок,  06 травня 2019 року, з 10.00 до 18.00 буде закритий проїзд на автодорозі Т-14-21 Східниця-Верхнє Синьовидне.
03 Травня, 2019 р., 10:32
У неділю, 05  травня,   запрошуємо на  традиційне сходження  з нагоди  відзначення 104-ї річниці боїв Українських Січових Стрільців на горі Маківці.  Зокрема,  передбачено покладання квітів та запалення лампадок до могил Українських Січових Стрільців,  чин панахиди, громадське віче,  а також театралізоване військово-історичне дійство "Бій за гору Маківка". Початок урочистостей  біля Пантеону УССів на г.Маківці о 13.00 год. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора