Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Квітня, 2018 р., 14:54
Відповідно до змін від 28.03.2018 № 285 внесених до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва»дотацію можуть отримати фізичні особи, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, народжений у минулому та поточному році.
25 Квітня, 2018 р., 14:53
Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади: - начальника відділу розвитку кооперації, дорадництва та сільських територій управління продовольства та розвитку сільських територій департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації на умовах строкового трудового договору, на час відпустки без збереження заробітної плати для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.
25 Квітня, 2018 р., 14:51
Сьогодні, 25 квітня, стартував Міжнародний форум інтелектуальної власності. Участь у відкритті заходу взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. “Дуже важливо, що саме на Львівщині збираються молоді досвідчені люди, щоб обмінюватись досвідом,  яким чином впровадити ті напрацювання, які у нас є та інтегрувати їх у бізнес. Інтелектуальна власність – це дуже цінний на сьогодні нематеріальний актив, і комп’ютерні розробки, і програми різного рівня, а також розробки стартапів українцями, які потім вимірюються в серйозному еквіваленті, дуже важливо, щоб це впроваджувалося в Україні. Нам спільно творити майбутнє, у нас є хороші напрацювання, світлий розум і ми його повинні застосувати для регіонального і загальноукраїнського розвитку”, – наголосив Ростислав Замлинський.
25 Квітня, 2018 р., 10:55
Цього року у Львівській області відбудеться уже дванадцятий молодіжний фестиваль "Зашків – земля Героїв". Сьогодні, 24 квітня, відбулась зустріч представників молодіжних громадських організацій та Львівської облдержадміністрації, аби узгодити концепцію, мету та основні цілі фестивалю. Відтак, в межах зустрічі вирішили провести фестиваль 15-17 червня та розгортання наметового містечка за день до проведення. У програмі фестивалю передбачена мистецька частина, різноманітні тематичні локації, серед яких інтелектуальна, спортивна, дитяча тощо та інші атракції.
25 Квітня, 2018 р., 10:54
У діючу прийомну сім'ю в Турківському районі на спільне проживання та виховання влаштовано 3 дітей-сиріт, які є між собою рідними сестрами. Ця родина також вже виховує 5 власних дітей та одну прийомну дитину. Про це повідомив начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис. Зазначаємо, що у Турківському районі функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу в якому виховується 5 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 прийомні сім’ї в яких виховується 6 дітей зазначеної категорії.
25 Квітня, 2018 р., 10:53
26 квітня у Львівській обласній бібліотеці для дітей відбудеться обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач 2018». У конкурсі візьмуть участь 49 школярів із різних районів Львівської області. Учні 6-х та 7-х класів виборюватимуть між собою право отримати звання найкращого читача України і стати учасником 11 Дитячого Форуму, який відбудеться 10-13 травня. Це - один з найбільших фестивальних заходів в Україні для дітей та їхніх батьків. Цього року відвідувачі потраплять до чарівного Королівства «Буквордс», подорожуватимуть тематичними землями королівства та збиратимуть ключі від нього. Початок конкурсу об 11 годині.
25 Квітня, 2018 р., 10:51
24 квітня  відбулось  засідання Правління Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації. У межах зустрічі учасники порушили питання створення експертно-аналітичної групи з питань забезпечення прозорих конкурсів приватизації, а також з питань контролю, ефективності та аналізу використання бюджетних коштів. Окрім того розглянули результати протоколу попереднього засідання. Також присутні  затвердили дату наступного засідання, а саме 3 травня.
25 Квітня, 2018 р., 10:50
Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державних допомог в сумі 21,9 млн гривень, який повністю передали місцевим бюджетам. Зазначені кошти забезпечать у повному обсязі виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку, за квітень поточного року.
24 Квітня, 2018 р., 17:23
Львівська область уже має 44 опорні школі, випередивши у цьому процесі Житомирську, Київську та Чернігівську області. Більше шкіл створили лише у Кіровоградській області.
24 Квітня, 2018 р., 17:20
З нагоди святкування 103-ої  річниці битви Січових Стрільців Організація української молоді «Спадщина» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації проведе щорічний молодіжний табір.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора