Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Квітня, 2018 р., 15:28
У  Винниках відкрили виставку «Пробудження», яку організовувала громадська організація «Центр суспільних інновацій».
23 Квітня, 2018 р., 12:22
У 2018 році на Львівщині реалізують близько 2000 проектів регіонального розвитку на загальну суму понад 1 млрд грн. Про це повідомив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів. За його словами, департаментом економічної політики розроблено методичні рекомендації для розпорядників бюджетних коштів, які містять інформацію щодо необхідних документів, термінів та відповідальних осіб для реалізації проектів, також найбільш актуальні запитання в сфері  отримання дозвільних документів на  будівництво та типові порушення і 
23 Квітня, 2018 р., 12:21
Про це сьогодні, 23 квітня, під час апаратної наради, повідомив керівник регіонального відділення Фонду державного майна України у Львівській області Микола Копач. Відтак, у 2017 році регіональне відділення приватизувало 12 об'єктів малої приватизації державної форми власності на суму 1 798, 981 тис гривень, у тому числі 343,7 тис гривень -  земельні ділянки.
23 Квітня, 2018 р., 12:20
З метою забезпечення сприятливих умов розвитку галузі культури, створення нових культурно-мистецьких проектів національних товариств Львівщини у 2018 році з обласного бюджету буде виділено 250 тисяч гривень. Цього року за фінансової підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації реалізуються наступні проекти національних товариств:
23 Квітня, 2018 р., 12:19
З початку року за кошти державного бюджету структурними підрозділами районних державних адміністрацій та міст обласного значення, відповідальних за оздоровлення та відпочинок дітей, до дитячих центрів направлено на оздоровлення 363 дитини, які потребують особливої уваги та підтримки. Про це повідомила сьогодні директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк.
23 Квітня, 2018 р., 12:18
Торік на Львівщині було прокладено понад 600 кілометрів доріг, а для модернізації шахт залучено рекордну суму – 62 мільйони гривень. Нині область є лідером у розвитку альтернативних джерел енергії. Тут створено понад 8 тисяч робочих місць, реалізовано низку крупних інвестиційних проектів, відкрито найбільше в Україні нових шкіл і дитсадків, завдяки співпраці зі Світовим банком втілюється субпроект «Онкопревенція», у межах якого закуплено унікальне медичне обладнання на загальну суму 10 мільйонів доларів.
23 Квітня, 2018 р., 12:15
25 квітня у Львівському музеї історії релігії презентують виставку «Четвертий вимір» творчої групи «Арт-Хотин». В експозиції виставки картини -  «Чаша добра» і «Кульбабки» Івана Кириленка, «Мій янгол» і «Натхнення» Валентини Козяр, «Замріяна» і «Лірична» Миколи Кириленка та багато інших. Творча група «Арт-Хотин» (саме так художники назвали свій мистецький колектив) професійно відображає характерні риси живопису одеської і львівської  шкіл у поєднанні з колоритом Буковини, своїм світоглядом митця. Це своєрідна художня мова сучасного мистецтва.
23 Квітня, 2018 р., 12:13
Упродовж 23-25 квітня відбудеться Всеукраїнський молодіжномий бібліокараван «Читай, юність!». Бібліокараван спрямований на підвищення інтересу громади до бібліотечної інформації та послуг, а також популяризацію бібліотечних ресурсів, саме тому 24-25 квітня відбудеться круглий стіл «Бібліотека для юнацтва в умовах децентралізації: нові завдання та нові функції», організаторами якого є Міністерство культури України, Державна бібліотека України для юнацтва та Львівська обласна бібліотека для юнацтва.
23 Квітня, 2018 р., 12:12
Вчора, 22 квітня, відбулися перші вибори старости Чорноостівського старостинського округу Ходорівської об’єднаної територіальної громади Жидачівського району. Переможцем з-поміж чотирьох кандидатів стала Мар’яна Швець, 1981 р.н., самовисуванка, безпартійна, діловод Ходорівської міської ради, проживає в с. Бориничі.
23 Квітня, 2018 р., 12:07
На стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках відкрили чемпіонат України Героїв АТО серед команд групи «Захід». У футбольному чемпіонаті беруть участь 9 команд. Серед них «Легіон» (представники Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного), «Крила АТО» (учасники та ветерани АТО), «Радар Захід» (представники Протиповітряної оборони), «Десант» (представники 80-ої Повітряно-десантної бригади), «Леви» (представники Головного управління Національної поліції у Львівській області), а також збірна учасників та ветеранів АТО «Карпатська земля» (Закарпатська обл.), Збірна Тернопільщини, «Рівне-АТО» (Рівненська обл.) та «Прикарпаття АТО» (Івано-Франківська обл.).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора