Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Квітня, 2018 р., 10:30
Гармонію живого лісу доповнили  своєю працею на благо карпатської природи львівські оркестранти у Орівському лісництві на Сколівщині. В  розпал весни, в межах загальноукраїнської соціально-екологічної акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», 24 квітня,  учасники Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів» Львівської обласної філармонії під егідою керівника і диригента   Іоланти Пришляк садили ліс у Орівському лісництві Сколівського держлісгоспу.
26 Квітня, 2018 р., 10:25
Цими вихідними в Ташкенті (Узбекистан) завершився третій етап Кубка світу з художньої гімнастики. Цього разу у медальному кошику нашої вітчизняної збірної дві нагороди, які українки здобули у групових вправах.
26 Квітня, 2018 р., 10:22
У середу, 25 квітня, в Італійському дворику презентували науково-популярний журнал «Визвольна боротьба». Часопис присвячений історії українського визвольного руху від давнини до сьогодення.
26 Квітня, 2018 р., 09:25
У середу, 25 квітня, у с. Прилбичі Яворівського району відбулось відкриття нових виробничих потужностей ТзОВ «Кормотех» (Kormotech) – українського підприємства, найбільшого виробника кормів для домашніх тварин в Україні.
26 Квітня, 2018 р., 09:19
У середу, 25 квітня, у ЛЬвівській ОДА відбулось засідання круглого столу «Перспективи розвитку малої гідроенергетики на Львівщині». Захід організовано Львівською облдержадміністрацією спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України та представниками Директорату водних ресурсів та енергетики Королівства Норвегія.
26 Квітня, 2018 р., 09:17
25 квітня, у НУ "Львівська політехніка" відбувся Міжнародний симпозіум "Меншість серед більшості: українці Польщі".
25 Квітня, 2018 р., 14:58
У палаці спорту «Галичина»  відбувся третій матч фіналу плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд суперліги ВК «Барком - Кажани» (м. Львів) – ВК «Локомотив» (м. Харків). Під час матчу за команду ВК «Барком-Кажани» активно вболівали шанувальники та друзі. Також підтримати львівських волейболістів прийшов і перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.
25 Квітня, 2018 р., 14:57
За результатами аудиту земель, що розпочали в області наприкінці минулого серпня, сформували електронну базу даних земель в розрізі кожної сільської ради та відповідної інформації щодо форми власності усіх ділянок. Відтак, на території Львівської області станом на 19 квітня у приватній власності перебувають 629 тисяч гектарів землі, у комунальній власності – 88,4 тисячі гектарів, іще 70 тисяч гектарів належать державі. Про це сьогодні, 25 квітня, під час засідання Колегії Львівської обласної державної адміністрації повідомила директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Наталія Хмиз.
25 Квітня, 2018 р., 14:56
Державні нагороди сьогодні, 25 квітня, отримали представники медичної, спортивної та лісогосподарської галузі. Відзнаки від імені Президента України вручив голова Львівської ОДА Олег Синютка. Відтак, за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагородили члена громадської організації «Українська спілка інвалідів Афганістану» Ігоря Головацького, звання «Заслужений лікар України» отримали Іван Лабай, Олександр Черепанина, Леонід Іванчук та Орест Абрагамович.
25 Квітня, 2018 р., 14:55
Фонд державного майна затвердив Переліки об'єктів малої приватизації, що підлягають приватизації у 2018 році (наказ ФДМУ від 27.03.2018 № 447). До них включено для Львівського регіонального відділення 27 об'єктів, з яких: 6 - пакети акцій, 1 - єдиний майновий комплекс, 12 - окреме майно, 7 - об'єкти незавершеного будівництва та 1 об'єкт соціально-культурного призначення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора