Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Квітня, 2018 р., 17:30
Український форум центрів спільного обслуговування відбудеться 26 квітня в головному офісі компанії SoftServe (вул. Садова 2Д).
23 Квітня, 2018 р., 17:28
Пріоритетним напрямком державної політики в соціальній сфері на сьогодні є легалізація зайнятості та дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці.  
23 Квітня, 2018 р., 16:04
Днями відбувся конкурс мистецьких проектів серед громадський організацій Львівщини, для реалізації яких надається фінансова підтримка.
23 Квітня, 2018 р., 16:03
Днями на Львівщині стартував ІІ Етно-фестиваль гостинності. З мистецькими програмами в Дрогобицький район завітали творчі колективи з Турківського району, культуру Брідщини презентували в Буському районі, аби показати все найкраще, що є на сьогодні в мистецькому арсеналі аматорських колективів і виконавців.
23 Квітня, 2018 р., 15:59
З 25 по 27 квітня на базі військового стрільбища «Раковець» військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відбудеться Чемпіонат Національної гвардії України з прикладної і практичної стрільби з бойової зброї.
23 Квітня, 2018 р., 15:57
22 квітня у приміщенні КЗ «Палацу культури м.Ходорів» відбувся  концерт «Моя бандура – пісня України», присвячений 40 – річному ювілею капели бандуристів «Ходорівчанка» Ходорівської  ДШМ ім. Б.– Ю. Янівського.  
23 Квітня, 2018 р., 15:32
Cьогодні, 23 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся представниками директорату водних ресурсів та енергетики Королівства Норвегія. Очільник області подякував гостям за візит та ознайомив їх із розвитком альтернативної енергетики в регіоні, зокрема, із напрацюваннями Львівщини щодо відкриття ще кількох вітрових та сонячних електростанцій на території області.
23 Квітня, 2018 р., 15:31
Цьогоріч за три місяці до місцевих бюджетів області надійшло власних надходжень бюджетних установ у сумі 136,4 млн грн, що на 13% більше аналогічного періоду 2017 року. Про це повідомив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків. Надходження на одного працівника в І кварталі становлять у середньому 898 тисяч гривень.
23 Квітня, 2018 р., 15:30
У середу, 25 квітня, у Львові відбудеться Міжнародний форум інтелектуальної власності. Захід можна назвати помітною подією в сфері захисту прав інтелектуальної власності, оскільки вперше такого роду формат вийшов за межі столичного регіону. Після підписання Україною угоди про Асоціацію, Львівщина підтримала загальнодержавну стратегію реформування системи інтелектуальної власності і визначила захист інтелектуальної власності, а також прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у даній сфері одним із пріоритетних напрямків роботи.
23 Квітня, 2018 р., 15:29
22 квітня в Центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, м. Чернівці, відбувся XIІІ Буковинський туристичний ярмарок, метою якого популяризація внутрішнього туризму.  Щорічно участь в заході беруть представники туристичної сфери з усієї України. Усі відвідувачі ярмарку мали змогу ознайомитись з туристичним потенціалом Львівщини, зокрема пропозиціями літнього відпочинку, новими екскурсійними програмами та туристично-рекреаційними можливостями регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора