Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Травня, 2018 р., 09:46
Учні Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Крут перемогли у фінальних змаганнях Спартакіади Львівщини серед допризовної молоді.
02 Травня, 2018 р., 09:44
27 квітня, у міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулось урочисте відкриття нового авіасполучення «Міжнародних Авіалінії України» Львів-Барселона.
02 Травня, 2018 р., 09:41
Днями у Києві відбувся ІV Форум енергоефективного партнерства «ЕСКО: Успіхи та перспективи. Нові механізми сталого фінансування енергоефективності місцевих громад».
02 Травня, 2018 р., 09:38
Управління туризму та курортів облдержадміністрації запрошує відвідати «Свято Весни у Славсько», яке організовує Славська об`єднана територіальна громада Львівської області.
02 Травня, 2018 р., 09:33
27 квітня, з метою розвитку гастрономічного туризму та популяризації туристичних фермерських господарств Львівщини  управління туризму та курортів облдержадміністрації, департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації та громадською спілкою «Карпатський смак» провели засідання круглого столу «Маркетинг територій через регіональні продукти харчування» в музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького.
27 Квітня, 2018 р., 15:51
25 квітня на рахунки ДП «Львіввугілля» поступило 20 млн гривень. від реалізації вугільної продукції. Весь фінансовий ресурс скеровано на виплату заробітної плати гірникам. Упродовж тижня працівникам ДП «Льввівугілля» вже виплачено 63% заробітної плати за березень. Нагадаємо, з 2 квітня 2018 року Міністерство енергетики та вугільної промисловості підняло ціну на вугілля з 2,425 тисяч гривень до 2,535 тисяч гривень за тонну.
27 Квітня, 2018 р., 15:50
3а інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації, 3 травня у місті Винниках розпочинається капітальний ремонт дороги на вулиці Галицькій. ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» – переможець тендеру, розпочинає роботи з ремонту вулиці на ділянці від перехрестя вул.Галицької з вул.Івасюка до вул.Івана Франка.
27 Квітня, 2018 р., 15:02
Заслужена академічна капела України «Трембіта» завітала до Ужгорода у межах VI Міжнародного фестивалю «Музика без кордонів».  Концерт присвячений хоровій творчості відомого закарпатського композитора, заслуженого діяча мистецтв України Василя Гайдука, який недавно відзначив своє 80-ліття.  У фестивальній програмі  - духовні хорові концерти, пісенно-хоровий цикл «Мій рідний край» та кантата «Stabat  Mater» для солістів, хору та оркестру Василя Гайдука. Диригент – заслужений діяч мистецтв України Микола Кулик.
27 Квітня, 2018 р., 15:01
Сьогодні, 27 квітня, у межах Всесвітнього дня охорони праці відбувся І-й Львівський форум з охорони праці під девізом «Захищене та здорове покоління». Форум став майданчиком для обміну досвідом між експертами,  підприємцями, майбутніми  працівниками і фахівцями з охорони праці Львівщини. «Охорона праці – це не лише звичні для кожного з нас спецодяг чи медзасоби. Охорона праці – це є поклик у завтрашній день і видимість майбутнього. Якщо людина буде затребуваною та матиме можливість розкрити свій потенціал – це найбільше щастя», - зазначив під час від час відкриття Форуму голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
27 Квітня, 2018 р., 14:20
Сьогодні, 27 квітня, у Львівській ОДА відбулась зустріч голів громадських рад Львівщини щодо напрацювання пропозицій до ІІІ-го щорічного Форуму громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток». Участь у заході взяли голови громадських рад при РДА та МВК. «Вимоги часу ставлять перед нами виклики, а ми в свою чергу повинні формувати зміни, розвиватись. Громадська позиція, громадянське сформоване суспільство є вкрай важливими. Влада не може обійтися без громадських організацій. Сьогодні важливо вести дискусію у форматі «Що необхідно зробити?», а також налагодити ефективну співпрацю. Необхідною є робота серед суспільства – ми повинні чути людей із їхніми проблемами та вподобаннями», - наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора