Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Квітня, 2018 р., 16:18
Сьогодні, 26 квітня, стартував український форум центрів спільного обслуговування (UKRAINIAN SHARED SERVICE CENTRE FORUM). Привітав присутніх із відкриттям голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. «Така знакова подія демонструє нам основну річ, яка сьогодні потрібна Україні – довіру. Я хочу подякувати тим компаніям, які вирішили, що Львів – це центр розвитку та центр росту.  Лише у нашому регіоні ви знайдете стільки молодих, креативних, талановитих, амбітних людей. Я переконаний, що це є найкращі фахівці, яких ви можете залучити до успіху Ваших компаній, адже саме вони готові вести вперед будь-яку справу. Ми спільно, разом, повинні зробити Львівщину територією успіху», - Олег Синютка.
26 Квітня, 2018 р., 11:02
У понеділок, 30 квітня, у сквері між вулицями Підвальною та Винниченка (парк «На Валах» у Львові), неподалік пам’ятника В’ячеславу Чорноволу відбудеться урочиста презентація, присвячена прибуттю найголовніших футбольних клубних трофеїв Європи – кубків Ліги чемпіонів УЄФА.
26 Квітня, 2018 р., 10:54
За підтримки НОК України цьогоріч знову визначатимуться найкращі спортивні медіа та фотографи України.
26 Квітня, 2018 р., 10:53
Відповідно до графіка поденного фінансування пенсійних виплат на поточний місяць, головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області завершило в повному обсязі фінансування пенсій та грошових допомог за квітень.
26 Квітня, 2018 р., 10:52
У межах робочого візиту норвезької делегації Директорату водних ресурсів та енергетики Королівства Норвегія, департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації 24 квітня організував виїзд з представниками  Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та представниками Директорату водних ресурсів та енергетики Королівства Норвегія на перспективні місця будівництва малих гідроелектростанцій у Дрогобицькому районі.
26 Квітня, 2018 р., 10:51
25 квітня, відбулась нарада в Золочівській райдержадміністрації з питання популяризації створення в районі об`єднань співвласників багатоквартирних будинків.
26 Квітня, 2018 р., 10:36
До вивчення та аналізу ситуації навколо Стебницького калійного родовища вирішили залучити ширше коло науковців та встановити більше обладнання, аби контролювати сейсмічну активність поблизу ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал».
26 Квітня, 2018 р., 10:34
25 квітня, у Львівській ОДА відбулось засідання круглого столу «Асоціація Україна-ЄС: Що далі?»
26 Квітня, 2018 р., 10:33
19-24 квітня  2018року в м. ОлешкиХерсонської області відбувсячемпіонат України(дорослі, юніори, юнаки), Кубок України ( етапи) зі спортивного орієнтування. Успішно виступила команда Львівської області, зокрема:
26 Квітня, 2018 р., 10:32
25 квітня, відбулась обласна нарада в межах проекту «Неінфекційні захворювання(НІЗ): профілактика та зміцнення здоров’я в Україні». Захід відбувся за участі представників обласних закладів охорони здоров’я, медичних навчальних закладів, провідних фахівців, які працюють у сфері НІЗ, асоціації медичних сестер Львівщини та обласних неурядових організацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора