Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Квітня, 2018 р., 10:25
26 квітня, в приміщенні департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулась зустріч керівників сільськогосподарських підприємств Львівської області із представниками Приватбанку.
27 Квітня, 2018 р., 10:24
У Львівській ОДА оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу правового забезпечення юридичного управління апарату та вакантної посади державної служби категорії «Б» - заступника начальника управління – начальника відділу забезпечення представництва в судах юридичного управління апарату. 
27 Квітня, 2018 р., 10:22
У вівторок, 24 квітня, розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141012 Шегині – Циків.
27 Квітня, 2018 р., 10:21
26 квітня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із представниками компанії “Кадоган Петролеум”, аби узгодити розширення компанії в енергетичній сфері на території Львівщини.
26 Квітня, 2018 р., 16:26
10 квітня розпочався збір заявок серед шкіл на участь у Всеукраїнському екологічно-освітньому проекті «Компола». Це спільний екологічний проект Міністерства екології та природних ресурсів України та Міністерства освіти і науки України спрямований на підвищення рівня екологічної освіти та залучення молоді до практичних навичок сталого розвитку і споживання. У 200 закладах, які відповідатимуть умовам конкурсу, встановлять компостер для переробки харчових відходів. Ключовим критерієм при відборі шкіл-учасниць буде мотивація, яку вони зможуть продемонструвати  в креативному завданні, та відповідність технічним вимогам.
26 Квітня, 2018 р., 16:24
28-29 квітня 2018 року у м. Самбір відбудеться традиційна Окружна спартакіада Львівської округи Пласту. Основною метою Спартакіади є популяризація серед молоді здорового та активного способу життя. Учасниками змагань стануть хлопці і дівчата з різних куточків Львівської області. Протягом двох днів учасники матимуть можливість позмагатися в різних спортивних дисциплінах: футзал, волейбол, баскетбол, настільний теніс тощо. Юнацтво зможе отримати порцію яскравих вражень від активно проведених вихідних з користю.
26 Квітня, 2018 р., 16:23
Сьогодні, 26 квітня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з експортерами Львівщини, аби порушити питання та обмінятися думками з приводу підтримки та стимулювання експорту підприємств області. У межах зустрічі, на якій були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та керівники державних установ, розглянули питання просування експортного потенціалу Львівської області та роботу Центру підтримки експорту у Львівській області.
26 Квітня, 2018 р., 16:22
26 квітня, у 32-і роковини аварії на Чорнобильській атомній електростанції, відбулась церемонія вшанування пам’яті героїв-ліквідаторів, які віддали життя у боротьбі з наслідками аварії на четвертому енергоблоці ЧАЕС. Від Президента Петра Порошенка було встановлено кошик з квітами до пам’ятного знаку «Воїнам Чорнобиля» та меморіального кургану «Героям Чорнобиля» на території Меморіального комплексу жертвам Чорнобильської катастрофи у Києві.
26 Квітня, 2018 р., 16:20
Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» запрошує взяти участь у тренінгових навчаннях міжнародної програми «Діти створюють країну». Метою програми є виявлення, об’єднання та підтримка активних дітей. Ключовим завданням програми є трансформувати свідомість дітей від мислення «споживачів» до моделі «творців», які беруть відповідальність за своє майбутнє і майбутнє своєї країни. В липні-жовтні відбудеться Всеукраїнський тур зі збереження Планети в 63 містах – це тренінгові навчання з поширення цінностей відповідального громадянина, турботи про навколишнє середовище, сталий розвиток, раціональне використання природних ресурсів.
26 Квітня, 2018 р., 16:19
Сьогодні, 26 квітня,  на площі біля пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля» відбулись заходи з нагоди відзначення 32-ї річниці ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Представники влади, громадськість під музичний супровід оркестру Львівського державного університету безпеки життєдіяльності поклали квіти до пам’ятного знаку «Героям і жертвам Чорнобиля». Опісля духовенство провело чин панахиди за жертвами аварії на Чорнобильській АЕС, присутні взяли участь у віче.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора