Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Квітня, 2018 р., 14:19
26 квітня розпочався поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка -Львів. «Розпочато ремонтні роботи на найбільш проблемній ділянці цієї дороги, зокрема у межах населеного пункту Давидів», - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло. Окрім того, він зазначив, що на ремонтні роботи цієї ділянки з державного бюджету передбачили кошти у сумі 34,9 млн гривень.
27 Квітня, 2018 р., 14:18
У межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2018-2020 роки  у видавництві «Фоліо»  закупили  798 книг шеститомного видання творів Романа Іваничука, які поповнять бібліотечні фонди публічних бібліотек  центральних бібліотечних систем та ОТГ. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу.  “По 5 комплектів шеститомника відправимо у райони, по одному комплекту – до міст обласного значення, а також у центральні бібліотеки об’єднаних територіальних громад”, - розповіла директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.
27 Квітня, 2018 р., 14:17
Сьогодні, 27 квітня, у межах I Львівського форуму з охорони праці, студенти НУ «Львівська політехніка» організували флешмоб «Захисти своє майбутнє». Захід відбувся з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці, який цього року пройде під девізом «Захищене і здорове покоління».
27 Квітня, 2018 р., 14:15
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення Дня прикордонника України 30-го квітня». Глава держави наголосив, що День прикордонника має бути співзвучним з реальними історичними подіями саме в Україні. «Як Президент та Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України я прийняв рішення про зміну дати відзначення професійного свята прикордонників. Підписав Указ про встановлення Дня прикордонника 30 квітня – на честь сторіччя нашої Прикордонної служби. Це свято має, нарешті, стати співзвучним з реальними історичними подіями саме в Україні. А сучасна Україна є історичною спадкоємицею УНР та Гетьманської Держави», - підкреслив Глава держави під час виступу на урочистостях з нагоди 100-річчя створення Прикордонної служби України та чергового випуску офіцерів Національної академії Державної прикордонної служби України.
27 Квітня, 2018 р., 14:15
Сьогодні, 27 квітня, відбулась регіональна зустріч з 50 фіналістами першого етапу конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Школярів привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. “Щиро вдячна вам за вашу позицію, за розуміння як будувати країну. Сьогодні на сході точиться війна, молоді хлопці та дівчата захищають державу, ви  своєю мотивацією  і баченням теж  допомагаєте їм, бо вони роблять усе, щоб ми тут вчились і працювали”,  – зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.
27 Квітня, 2018 р., 14:14
Cьогодні голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками компанії “Deloitte” (“Делойт”), яка надає аудиторські та консалтингові послуги високих світових стандартів. “Кожен, хто розглядає Львівщину як сприятливу область для залучення  інвестицій отримає підтримку. Ми розуміємо конкуренцію і готові конкурувати”, - зазначив Олег Синютка.
27 Квітня, 2018 р., 14:09
Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право» мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит (ЄФВВ та ЄВІ). Вступники до магістратури за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини» проходитимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ).
27 Квітня, 2018 р., 10:29
Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку", що прийнятий Верховною Радою 5 квітня.
27 Квітня, 2018 р., 10:28
26 квітня у Трускавці відбулась перша міжнародна конференція за методом професора Козявкіна, сучасна та високоефективна технологія реабілітації пацієнтів з ДЦП та іншими неврологічними захворюваннями. Захід пройшов за підтримки Львівської облдержадміністрації та департаменту охорони здоров’я.
27 Квітня, 2018 р., 10:27
На світовому кваліфікаційного турнірі з веслування у Барселоні, Іспанія, визначалися володарі путівок на цьогорічні Юнацькі Олімпійські Ігри, що відбудуться в жовтні 2018 року в м. Буенос-Айресі (Аргентина).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора