Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Серпня, 2020 р., 09:18
У понеділок, 11 серпня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Романа Знака відбулось  позачергове засідання районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Сколівського району. Встановлено, що на період дії карантину забороняється:
07 Серпня, 2020 р., 15:52
Департамент внутрішньої та інформаційної політики спільно з благодійною організацією «100% життя» м. Львів запрошують інститути громадянського суспільства до участі у безкоштовному тренінгу «Соціальне підприємство на базі благодійної організації». Спікери: Дмитро Тигач - голова правління благодійної організації "100 % життя" м. Львів; Наталія Проць – керівник проєктів благодійної організації "100 % життя" м. Львів; Благодійна організація "100 % життя" м. Львів - найбільша сервісна організація на Львівщині. Діяльність організації спрямована на якість та зміни в житті для  ВІЛ-позитивних людей, реалізації прав та обов’язків людей, які живуть з ВІЛ, туберкульозом та гепатитами, включаючи право на самовизначення та право на участь у прийнятті рішень, що впливають на і?хні життя. Під час проведення тренінгу буде розкрито ряд питань:
07 Серпня, 2020 р., 15:50
Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що по місту Львову та території Львівської області 08-10 серпня переважно надзвичайна (5-й клас) та висока (4-й клас) пожежна небезпека. У пожежонебезпечний період заборонено:
05 Серпня, 2020 р., 18:51
Колектив  Сколівської райдержадміністрації з невимовним  сумом  сприйняв  звістку про  передчасну смерть  головної редакторки  народної газети  Сколівщини "Бойківська думка" Іванни Мар'янівни Русин. Нехай рідна Карпатська  земля  буде пухом, а Господь упокоїть в  в Царстві Небеснім. Вічна пам’ять!  Щирі співчуття рідним та  близьким.
05 Серпня, 2020 р., 15:23
Достатнє вживання води щодня допомагає подолати хронічну втому, стрес, покращує роботу мозку та всього організму. Найкраще втамовує спрагу вода, тому фахівці передусім рекомендують пити звичайну воду і напої, які не містять багато калорій. Старайтесь обмежити споживання солодких напоїв. Крім води та напоїв, джерелом рідини можуть слугувати харчові продукти: супи, овочі, фрукти тощо.
05 Серпня, 2020 р., 14:37
Фінансове управління повідомляє, що за січень-липень 2020 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 67802,5 тис.грн  податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає 84,4  відсотка  до  затверджених показників на звітний період з урахуванням змін (-12524,4 тис.грн). Виконання уточнених річних планових показників за доходами загального фонду  забезпечено на  42,1 відсотка.
05 Серпня, 2020 р., 11:19
1 серпня в Україні стартувала вступна кампанія, тож  вступники уже  можуть створити е-кабінет, а згодом  подати через нього електронні заяви на вступ до закладів вищої освіти. Зважаючи на карантин, терміни вступної кампанії змістилися і цьогоріч для вступників на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр»  вона відбуватиметься в такій послідовності:
04 Серпня, 2020 р., 09:11
Із 3 серпня у залежності від епідеміологічної ситуації на території області або кожної окремої адміністративно-територіальної одиниці встановлюється один із чотирьох рівнів епіднебезпеки поширення коронавірусу: «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний».  Відповідно до рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641, з 1  по 31 серпня 2020 року на всій території Львівської області із урахуванням епідемічної ситуації в регіоні, встановлено карантин у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19).
03 Серпня, 2020 р., 16:45
Кабмін постановив, що захисні маски треба носити в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті. Попередні карантинні обмеження зобов’язували носити маски в громадських місцях. Де тепер треба перебувати в масці, а де можна без неї? Уряд заборонив на період дії карантину перебувати в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у т. ч. виготовлених самостійно. Заборону передбачає пункт 3 «карантинної» постанови КМУ «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 20.05.2020 № 392 (далі — Постанова № 392).
03 Серпня, 2020 р., 14:06
Колектив Сколівської  райдержадміністрації  з глибоким  сумом  сприйняв  звістку про  передчасну смерть  директора  Сколівського  районного територіального центру  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Свистуна  Михайла Ільковича. Висловлюємо щирі  співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора