Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Липня, 2020 р., 09:36
На Львівщині триває реалізація проекту «Велике будівництво» – ремонтують трасу Східниця - Верхнє Синьовидне, що з’єднує Дрогобицький та Сколівський райони. На сьогодні тривають активні роботи з влаштування шару асфальтобетонного покриття на ділянці Східниця - Урич. Зокрема, вже влаштували підпірні стінки, водопропускні труби, основу ЩПС. Ремонт дороги здійснює підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за рахунок коштів Державного дорожнього фонду.
17 Липня, 2020 р., 09:33
Вчора, 16 липня, відбулась нарада під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика з питань заходів протидії незаконному обігу лісосировини та діяльності лісопильних та деревообробних об’єктів на території Сколівського та Стрийського районів, а також міста Стрий.  Під час наради Андрій Годик подякував представникам міжвідомчої робочої групи з питань контролю за збереженням лісових ресурсів за спільно напрацьовані пропозиції змін до законодавства щодо посилення контролю у діяльності лісового господарства.
16 Липня, 2020 р., 10:37
16 липня 1990 року Верховна Рада Української РСР ухвалила «Декларацію про державний суверенітет УРСР», яка проголосила державний суверенітет України як «верховенство, самостійність, повноту і неподільність влади Республіки в межах її території та незалежність і рівноправність у зовнішніх стосунках», як було зазначено в преамбулі Декларації.
15 Липня, 2020 р., 15:07
Пандемія коронавірусного захворювання (COVID-19) сильно вплинула життя дітей та їхніх сімей – заклади охорони здоров'я перевантажені, кордони закриваються, а школи та підприємства призупинили роботу. Всі вже втомилися від чергового продовження карантину, обмежувальних заходів та життя в масках, але давайте не будемо забувати про наслідки захворювання, та все ж дотримуватись протиепідемічних заходів для власного блага та блага оточуючих. Які симптоми захворювання?
15 Липня, 2020 р., 09:42
Згідно прийнятої  Програми зайнятості населення Сколівського району на 2018-2020 роки затвердженої розпорядженням голови Сколівської районної державної адміністрації від 13 квітня 2018 року № 87 у 2020 році планувалось створити 590 нових робочих місць.  Протягом січня – червня 2020 року за даними Сколівської районної філії ЛОЦЗ створено 133 нових робочих місць,  а саме:
14 Липня, 2020 р., 15:31
Сьогодні, 14 липня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Романа Чудійовича відбулось  позачергове засідання районної  комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та часткове послаблення карантинних заходів на території Сколівського району, а також затвердження акту комісійного обстеження дорожнього полотна туристичного маршруту ”До джерел мінеральної води” в урочищі “Павлів потік” пошкодженого проливними дощами в червні 2020 року.
14 Липня, 2020 р., 15:14
Сьогодні, 14 липня, начальник  управління соціального захисту населення  райдержадміністрації  Оксана Барабаш взяла участь в  ZOOM-конференції з Представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в західних областях Світланою Семчишин щодо представлення щорічної доповіді Уповноваженого за 2019 рік про стан додержання та захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні органами державної влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та їх посадовими і службовими особами.
14 Липня, 2020 р., 13:43
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує, що підакцизні товари (продукція) – товари за кодами згідно з УКТ ЗЕД, на які Податковим кодексом України встановлено ставки акцизного податку. До підакцизних товарів належать: спирт етиловий та інші спиртові дистиляти, алкогольні напої, пиво; тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну; пальне; автомобілі легкові, кузови до них, причепи та напівпричепи, мотоцикли, транспортні засоби, призначені для перевезення 10 осіб і більше, транспортні засоби для перевезення вантажів; електрична енергія (п. 215.1 ст. 215 Податкового кодексу України).
13 Липня, 2020 р., 14:45
Борщівник — отруйна рослина висотою до двох метрів, але й бувають і вищі. Характерними для них є зонтичні суцвіття дрібних білих квітів, високий ріст і крислаті листя. Рослина невибаглива до умов зовнішнього середовища, живе по берегах річок, на пустирях, вздовж узбіч доріг.  Прозорий водянистий сік рослини багатий на фотоактивні сполуки (фуранокумарини), при контакті зі шкірою викликає малопомітне подразнення, як від кропиви, але під дією ультрафіолетового (зокрема сонячного) випромінювання, в сокові активуються токсичні властивості, підвищуючи чутливість шкіри до ультрафіолету в сотні разів. 
13 Липня, 2020 р., 08:49
З настанням теплої пори спілкування з природою стає досить частим явищем. Прогулянки в парках, лісах, риболовля, полювання і багато інших видів діяльності, це улюблені заняття, які приносять людині масу задоволення. Проте все не так райдужно, як здається. На жаль, природа приховує в собі безліч небезпек для здоров’я людини, і одна з них - кліщі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора