Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Серпня, 2020 р., 15:28
Комісію з розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, створюють за наказом роботодавця. Про це йдеться у пункті 12 Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженому постановою КМУ від 17.04.2019 № 337.  Коли створюватимете комісію, враховуйте, що до її складу не можна включати працівників, які перебувають:
17 Серпня, 2020 р., 14:57
Сьогодні, 17 серпня,  під  керівництвом голови районної ради Миколи Романишина та  першого заступника голови райдержадміністрації Романа Знака відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та  відзначення Дня Державного  Прапора  України та 29-ї  річниці Незалежності України. Під час  наради обговорено організаційні аспекти проведення заходів, сценарій  проведення урочистостей,  забезпечення  охорони громадського порядку  та дотримання  карантинних вимог. Зокрема, святкові заходи з нагоди величних державних свят відбудуться у неділю, 23 серпня,  о 10.30 год.  на майдані Незалежності м.Сколе. В рамках  урочистостей відбудеться: освячення та  підняття Державного Прапора України; Молебень за Україну; патріотичне віче та вручення нагород «Почесний громадянин Сколівського району»;   покладання квітів до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері,  до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана, до могили Героя України  Олега Ушневича, до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку, до Пам’ятника Борцям за волю України.
17 Серпня, 2020 р., 14:56
Сьогодні, 17 серпня,  відбулась  робоча  нарада  за  участю керівництва райдержадміністрації та районної ради з  директорами  КНП «Сколівська ЦРЛ» та  КНП «Сколівський  центр первинної медичної допомоги». Під час наради обговорено питання дотримання карантинних вимог,  стан захворюваності на COVID-19, а також  забезпечення виконання планових завдань щодо вакцинування населення району.
17 Серпня, 2020 р., 09:28
Адаптивний карантин в Україні продовжений до 31 серпня 2020 року, залежно від епідеміологічної ситуації всі регіони поділено на декілька зон: зелену, жовту, помаранчеву і червону за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Зелена зона передбачає:
17 Серпня, 2020 р., 09:03
Всесвітня організація охорони здоров'я визнала, що коронавірус нового типу виявився набагато небезпечнішим за всі відомі подібні патогени, як-от знайомий українцям сезонний грип. Христина Ліщук-Якимович, експерт департаменту охорони здоров’я з алергології та імунології пояснює, що імунна система людини - це захист організму від інфекцій, і складається вона з двох частин. Перша складова - це природжений імунітет. Він активується відразу після потрапляння збудника в організм. У такій ситуації починають активно діяти 5 основних рецепторів. Їхнім завданням є активізувати клітини природженого імунітету, забезпечити продукцію інтерферонів та інших протизапальних факторів цитокінового характеру, щоб захистити організм від цього збудника.
14 Серпня, 2020 р., 10:30
Вісім адміністративно-територіальних одиниць через значне поширення на їх території COVID-19 віднесені до категорії регіонів з червоним рівнем епідемічної небезпеки. Серед них: Городенківський та Косівський райони Івано-Франківської області, м. Самбір Львівської області, м. Біляївка Одеської області, м. Дубно, Костопільський та Рівненський райони Рівненської області, Кіцманський район Чернівецької області. Обмеження будуть застосовані з 17 серпня.
13 Серпня, 2020 р., 16:58
Сьогодні, 13 серпня,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації  Романа Знака відбулась нарада з власниками ресторанного бізнесу  Сколівщини  за участю начальника Сколівського ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області, директорів  КНП «Сколівська ЦРЛ» та  КНП «Сколівський  центр первинної медичної допомоги», представників Сколівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області та Сколівської райспоживспілки.
13 Серпня, 2020 р., 14:59
Повідомляємо, що Сколівська міська територіальна виборча комісія Стрийського району Львівської області знаходиться за адресою: майдан Незалежності, 1, м.Сколе, адміністративне приміщення Сколівської РДА (ІІІ поверх).  Склад комісії, затверджений постановою ЦВК №172 від 10 серпня 2020 року:
12 Серпня, 2020 р., 16:35
Менш як місяць тому, 15 липня, Верховна Рада України призначила чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на неділю 25 жовтня. А позавчора, 10 серпня, Центральна виборча комісія своєю постановою утворила та сформувала склад обласних, районних та міських територіальних виборчих комісій (ТВК).  Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів. За словами посадовиці, у межах Львівщини утворено та сформовано склад Львівської обласної ТВК, 7 районних ТВК - Дрогобицької, Золочівської, Львівської, Самбірської, Стрийської, Червоноградської і Яворівської, а також 39 міських ТВК - Белзької, Бібрської, Бориславської, Бродівської, Буської, Великомостівської, Глинянської, Городоцької, Добромильської, Дрогобицької, Жидачівської, Жовківської, Золочівської, Кам'янка-Бузької, Комарнівської, Львівської, Миколаївської, Моршинської, Мостиської, Новокалинівської, Новороздільської, Новояворівської, Перемишлянської, Пустомитівської, Рава-Руської, Радехівської, Рудківської, Самбірської, Сколівської, Сокальської, Старосамбірської, Стрийської, Судововишнянської, Трускавецької, Турківської, Хирівської, Ходорівської, Червоноградської і Яворівської. Загалом на території Львівщини у складі зазначених територіальних виборчих комісій працюватиме 846 осіб. У кожній комісії шляхом жеребкування визначено голову, заступника голови і секретаря, також є 15 рядових членів. Повний склад Львівської обласної, районних і міських ТВК на території Львівщини за посиланням.   Більше новин з виборчої тематики на сторінці «Державний реєстр виборців. Львівщина» за посиланням.
12 Серпня, 2020 р., 10:22
Сколівська РФ ЛОЦЗ відновлює особистий прийом клієнтів служби зайнятості безпосередньо у приміщенні центру зайнятості з дотриманням протиепідемічних заходів, що передбачають носіння масок (засобів індивідуального захисту) в громадських місцях. Звертаємо увагу громадян, які зареєстровані як безробітні під час карантину, що при відвідуванні центру зайнятості ви в обов’язковому порядку маєте надати оригінали наступних документів:  паспорт громадянина України;  довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);  трудова книжка та/або копія цивільно-правового договору чи документ, який підтверджує припинення останнього виду зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора