Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Серпня, 2020 р., 13:04
Сьогодні, 23 серпня,  на центральній площі  міста Сколе відбулись  урочистості присвячені Дню Державного  Прапора України та 29-ій річниці Незалежності України. З нагоди державного свята  на  майдані Незалежності відбулась урочиста церемонія  внесення, освячення та підняття Державного Прапора України.
23 Серпня, 2020 р., 10:05
З нагоди Дня Державного Прапора та 29-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України прийміть сердечні вітання та побажання великого щастя, миру і любові, глибокої віри в гідне майбутнє нашого рідного бойківського краю - Сколівщини! День Незалежності – свято державності та єдності. Ми всі усвідомлюємо, що творення нової держави – наш спільний обов’язок, а сила наша – в єднанні. Сьогодні нове покоління, захищаючи інтереси держави, стає Героями України. У цьому проявляється наша славна історична спадкоємність і непереможність. Об’єднавши зусилля влади та громади ми обов’язково здолаємо усі труднощі і перепони на шляху побудови квітучої України.
21 Серпня, 2020 р., 11:27
Міністерство фінансів України довело до місцевих органів влади особливості складання проєктів місцевих бюджетів на 2021 рік. Як уже зазначалося раніше, особливою відмінністю бюджетного процесу наступного року є те, що формування проєктів місцевих бюджетів на 2021 рік, здійснюватиметься в умовах завершення процесу децентралізації та формування адміністративно-територіального устрою Львівщини, з урахуванням реформованих 7 районів та 73 об’єднаних  територіальних громад.
21 Серпня, 2020 р., 10:33
Постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги» змінено порядок призначення допомоги на дітей одиноким матерям. При визначенні права на призначення допомоги на дітей одиноким матерям враховується рівень доходів сім’ї, факт працевлаштування, а також майновий стан сім’ї. Внесеними змінами передбачено, що допомога не призначається, якщо у складі сім’ї одиноких матерів (батьків) є працездатні особи, які досягли 18-річного віку та не працювали, не проходили військової служби, не провадили підприємницької чи професійної незалежної діяльності, не навчалися за денною формою, не зареєстровані в центрі зайнятості більше ніж три місяці.
20 Серпня, 2020 р., 16:20
У неділю, 23 серпня,  о 10.30 год.  на майдані Незалежності м.Сколе відбудуться урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України. Зокрема:  - освячення та  підняття Державного Прапора України;  - Молебень за Україну;  - патріотичне віче та вручення нагород «Почесний громадянин Сколівського району»;  -   покладання квітів до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері,  до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана, до могили Героя України  Олега Ушневича, до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку, до Пам’ятника Борцям за волю України. Просимо учасників  урочистостей дотримуватись  соціальної дистанції та маскового режиму.
20 Серпня, 2020 р., 16:18
Сьогодні, 20 серпня,  перший заступник голови райдержадміністрації Роман Знак та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації  взяли участь в засіданні  сесії  Сколівської  районної ради.  Під час засідання  прийнято  рішення щодо:
19 Серпня, 2020 р., 09:37
Невдовзі розпочнеться опалювальний сезон. За багаторічною статистикою, найбільше випадків отруєння людей чадним газом спостерігається саме на початку опалювального сезону. Більшість нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом, відбувається через порушення абонентами умов безпечної експлуатації газових приладів та пічного опалення, але найбільшу кількість отруєнь чадним газом спричиняє саме порушення тяги. Від правильної роботи димоходів та вентиляційних каналів безпосередньо залежить наше здоров`я та здоров`я наших близьких
18 Серпня, 2020 р., 14:48
 13  серпня 2020 року  прийнято розпорядження голови Сколівської райдержадміністрації  №192,  про розроблення детального  плану території земельної ділянки з влаштування  підвісного  пішохідного переходу через р.Опір до пам’ятного знаку Святославу  в ур.Святослав на території НПП «Сколівські Бескиди»  та Гребенівської сільської ради  за межами населеного пункту с.Гребенів.
18 Серпня, 2020 р., 09:27
Механізм відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» визначений Порядком відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 року № 68 із змінами і доповненнями (далі – Порядок № 68). Відповідно до п. 3 Порядку № 68 відшкодування вартості послуги «муніципальна няня» є щомісячною адресною компенсаційною виплатою одному з батьків (усиновлювачів), опікуну дитини до трьох років (далі – компенсація послуги «муніципальна няня»).
18 Серпня, 2020 р., 08:30
 20 серпня 2020 року  об 11.00 год. в актовій залі  відбудеться  ХLІІ  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора