Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вступна кампанія 2020: особливості проведення

Дата: 05.08.2020 11:19
Кількість переглядів: 201

Фото без опису1 серпня в Україні стартувала вступна кампанія, тож  вступники уже  можуть створити е-кабінет, а згодом  подати через нього електронні заяви на вступ до закладів вищої освіти. Зважаючи на карантин, терміни вступної кампанії змістилися і цьогоріч для вступників на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр»  вона відбуватиметься в такій послідовності:

1 серпня – реєстрація електронних кабінетів випускників

Для реєстрації абітурієнту потрібна адреса його електронної скриньки, серія та номер свідоцтва про повну загальну середню освіту і номер та пароль сертифікату ЗНО.

До електронного кабінету випускник повинен завантажити необхідні для вступу дані. Зокрема  скан-копію  додатку до атестату. Наголосимо, що завантажувати потрібно саме сторону із оцінками.

13 – 22 серпня -  подача електронних заяв до ВНЗ

Наголосимо,  що абітурієнти, які мають пільги,  ДО 13 СЕРПНЯ (!) повинні  звернутися до ВНЗ  з документами, які підтверджують їхнє право на участь у вступі в  спеціальних умовах,  щоб університет  вніс їх до реєстру пільговиків – це одне із нововведень 2020-го року.

Зазначимо, що  до закладів вищої освіти можна подавати не більше 5 заяв на будь-які спеціальності на бюджетні конкурсні пропозиції.

27 серпня до 12:00  - оприлюднення рейтингових списків абітурієнтів рекомендованих на бюджетну форму навчання.

До 5 вересня – подача документів до ВНЗ

Випускники, які отримали рекомендації, мають принести особисто або  надіслати поштою копію паспорта, оригінали атестату та додатку до атестату, сертифікат ЗНО та інформаційні картки ЗНО, а також 4 фотографії, розміром 3х4.

Для студентів, які планують здобути  ступінь  вищої освіти «магістр» вступна кампанія відбуватиметься в наступній послідовності:

1 серпня -  реєстрація електронного кабінету;

5 серпня – 22 серпня – подача заяв та документів;

1 вересня -  оприлюднення рекомендацій на зарахування на бюджет;

До 11 вересня - зарахування на навчання за кошти державного бюджету ;

До 30 вересня - зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб.

Нагадаємо, на сайті МОН розміщені інструкції та відеороз'яснення https://mon.gov.ua/ua/osvita/visha-osvita/vstupna-kampaniya-2020/instrukciyi-shodo-roboti-z-sistemoyu-podannya-zayav-v-elektronnij-formi-reyestraciya-elektronnogo-kabinetu щодо того, як створити електронний кабінет і подати через нього заяви на вступ до закладів вищої освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора