Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

31 Серпня, 2020 р., 14:01
Ботулізм – хвороба, що виникає в результаті отруєння токсинами бактерій ботулізму і характеризується важким ураженням центральної і вегетативної нервової системи. Збудник Clostridium botulinum постійно існує в ґрунті, він утворює спори, надзвичайно стійкі до впливу хімічних і фізичних факторів (витримують кип'ятіння протягом 5 годин і гинуть при 120° С через 30 хвилин).
29 Серпня, 2020 р., 19:41
29 серпня біля пам’ятника Борцям за волю України в м.Сколе відбулись  пам’ятні  заходи приурочені Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 
28 Серпня, 2020 р., 11:20
У суботу, 29 серпня, о 10.00 год. біля пам’ятника Борцям за волю України (напроти РНД «Бескид») в м. Сколе відбудуться заходи приурочені Дню пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України: покладання квітів,  хвилина мовчання,  поминальна панахида, пам’ятне віче, Всеукраїнська акція «Сонях». Просимо учасників  пам’ятного заходу дотримуватись соціальної дистанції та маскового режиму.
28 Серпня, 2020 р., 11:17
На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 серпня затвердили нові зони епідемічної небезпеки поширення COVID-19.  Відтак, жодна з територій Львівщини не потрапила до червоної зони. Однак до помаранчевої зони віднесли міста Львів, Моршин та Самбір, Жовківський, Пустомитівський та Яворівський райони Львівської області. Натомість міста Борислав, Дрогобич та Стрий, Бродівський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Золочівський, Кам'янко-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Сокальський та Стрийський райони Львівської області потрапили до жовтої зони. Нове епідемічне зонування почне діяти після опівночі 31 серпня.
27 Серпня, 2020 р., 09:52
Навчання у школах області розпочнуть з освітнього уроку, на якому дітлахам розкажуть про коронавірус, шляхи протидії поширенню вірусу та заходам захисту й безпеки. «Нам довелось почати життя в нових умовах, тож і діти, і дорослі мають бути готові до нових реалій. Школярам варто з наймолодшого віку розуміти та виростати з тим, що значна частина відповідальності за своє здоров’я ляже саме на них, адже дотримання всіх заходів безпеки зменшує ризик зараження. Мусимо розтлумачити та пояснити дітям як поширюється вірус, як захиститися від нього та що робити у випадку нездужання», - наголосив директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска.
26 Серпня, 2020 р., 16:03
Стрийська районна територіальна виборча комісія 24 серпня 2020 року прийняла постанову №1, якою утворила Славську селищну та Козівську сільську територіальні виборчі комісії
26 Серпня, 2020 р., 13:45
Сьогодні, 26 серпня,  під  керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Знака відбулось засідання оргкомітету з питань вшанування 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну  цілісність України. Зокрема,  вшанування пам’яті  військовослужбовців та учасників добровольчих формувань відбудеться в м. Сколе у суботу, 29 серпня,  о 10.00 год.  біля пам’ятника Борцям за волю України (напроти РНД «Бескид»). В рамках  заходу:  покладання квітів, хвилина мовчання, поминальна панахида, пам’ятне віче,  Всеукраїнська акція «Сонях». Просимо учасників  пам’ятного заходу дотримуватись  соціальної дистанції та маскового режиму.
26 Серпня, 2020 р., 11:24
144 кілометри нових екостежок для туристів ознаковують на території Національного природного парку «Сколівські Бескиди». «Сьогодні, як ніколи, надзвичайно актуальним став розвиток внутрішнього туризму. А нам є що запропонувати навіть найвибагливішим мандрівникам! Львівщина – унікальний туристичний регіон. Поки весь світ на паузі через пандемію, ми не стоїмо на місці. Прагнемо популяризувати все нові й нові маршрути, аби про наш регіон дізналось якомога більше мандрівників. Нові 144 км шляхів у Сколівських Бескидах - це майже втричі більше, аніж ми змогли ознакувати торік», – розповів заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Холод.  
24 Серпня, 2020 р., 17:07
У неділю, 23 серпня 2020 року, з нагоди Дня Державного Прапора України, активна молодь здійснила сходження на гору Парашку, де на самій вершині однієї з найвищих точок Львівщини розгорнули великий синьо-жовтий стяг та виконали Державний Гімн України.
23 Серпня, 2020 р., 13:14
Сьогодні, 23 серпня, під час урочистих заходів з нагоди  Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці Незалежності України голова  Сколівської районної ради Микола Романишин та   перший заступник голови Сколівської  райдержадміністрації Роман Знак вручили нагороди  громадянам, яким  присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району» (відповідно до рішення XLII-ї сесії 7-го скликання  Сколівської районної ради  від 20 серпня 2019 року №984).  З  нагоди 29-ї річниці Незалежності України звання «Почесний громадянин Сколівського району» присвоєно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора