Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Липня, 2020 р., 10:35
Влітку сонячне проміння дуже активне та небезпечне. Тому з настанням спеки особливо обережними мають бути літні люди та особи, які страждають від серцево-судинних захворювань, а також маленькі діти, оскільки механізми терморегуляції у них недосконалі. Спека може призвести до теплового та сонячного ударів. Тепловий удар – це загальне перегрівання організму через розлад терморегуляції під впливом надлишку тепла. Сонячний удар – різновид теплового удару з ураженням центральної нервової системи внаслідок інтенсивної та тривалої дії прямих сонячних променів на голову.
10 Липня, 2020 р., 10:22
У 2020 році на реалізацію конкурсу «Всеукраїнський громадський бюджет» (ВГБ) у Львівській області передбачено 2,35 млн грн. Відповідні кошти заклав Уряд в рамках фінансування Державного фонду регіонального розвитку на поточний рік.  За словами першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика, Всеукраїнський громадський бюджет на регіональному рівні вперше дозволить громадянам визначити, на які проєкти спрямовувати кошти ДФРР. Це дієвий інструмент в руках активних мешканців області для реалізації цікавих та важливих для суспільства проєктів шляхом відкритого громадського електронного голосування.
09 Липня, 2020 р., 14:03
Мешканців області застерігають від відпочинку в непристосованих для цього місцях, адже можна натрапити на отруйних змій.
09 Липня, 2020 р., 14:02
Призовники, які планують вступити у вищий навчальний заклад після школи чи після професійно-технічного училища, технікуму, під час проведення весняної призивної кампанії на військову строкову службу, мають таку можливість.  Для цього необхідно з’явитися на засідання районної призовної комісії, написати заяву з відповідним проханням на ім’я голови районної РПК та надати необхідний пакет документів, який підтверджує намір абітурієнта на вступ у ВНЗ. Про це повідомили у Львівському обласному військовому комісаріаті.
09 Липня, 2020 р., 09:52
Як інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА вийшло нове відео тритижневого онлайн-курсу для мешканців Львівщини «Грант-менеджмент від «А» до «Я». Відео «Як працюють грантові конкурси та де їх шукати» вже доступне для перегляду для всіх охочих. У відео ролику розповідають: - де шукати грантову підтримку;
07 Липня, 2020 р., 18:39
Громадяни України, плануючи поїздку за кордон, можуть перевірити інформацію про можливість в’їзду за допомогою низки онлайн сервісів. Про це інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА. Актуальний список онлайн-платформ: - Сервіс 1 – Інтерактивна карта від МЗС України;
07 Липня, 2020 р., 12:15
 Сьогодні, 07 липня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко  провів  позачергове засідання районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Сколівського району. За результатами обговорення ситуації, що склалася на території Сколівського району,  районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  вирішила:  - продовжити   карантин до 14 липня 2020 року на всій території Сколівського району із урахуванням епідемічної ситуації в регіоні у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19).
06 Липня, 2020 р., 19:47
На позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення частково послабити карантинні обмеження в області. За даними МОЗ України, Львівська область перестала бути регіоном із значним поширенням COVID-19 і підпадає під критерії, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500. Це дозволяє почати послаблення карантину.
06 Липня, 2020 р., 19:45
Віднедавна на офіційному веб-сайті Державний реєстр виборців відкрили для загального доступу відомості про кількість виборців у кожному населеному пункті. Про це повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряна Павлів.  За її словами, відповідна статистична інформація оновлюється щомісяця. З даними про кількість виборців у кожному населеному пункті Львівщини можна ознайомитись перейшовши за посиланнням.
06 Липня, 2020 р., 19:43
По усій території Львівської області ввечері 6 липня та вночі 7 липня  прогнозують значні дощі, по південному заходу місцями сильний дощ; грози, під час гроз шквали 17 – 22 м/с,  подекуди град. Вдень 7 липня грози, місцями шквали 15 – 20 м/с, град (І рівень небезпечності, жовтий). Про це інформують у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Крім того, 7 - 8 липня на річках басейнів Сяну, Дністра очікується підйом рівнів води на 0,5 – 1,5 м, на окремих ділянках до 2 м, місцями вихід води на заплаву.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора