Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась робоча нарада з представниками ресторанного бізнесу

Дата: 13.08.2020 16:58
Кількість переглядів: 377

Фото без описуСьогодні, 13 серпня,  під головуванням Фото без описупершого заступника голови райдержадміністрації  Романа Знака відбулась нарада з власниками ресторанного бізнесу  Сколівщини  за участю начальника Сколівського ВП Стрийського ВП ГУНП у Львівській області, директорів  КНП «Сколівська ЦРЛ» та  КНП «Сколівський  центр первинної медичної допомоги», представників Сколівського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області та Сколівської райспоживспілки.

Під час наради наголошено на неухильному дотриманні карантинних санітарно-епідеміологічних заходів в закладах  ресторанного бізнесу, у зв’язку з  поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19,  відповідно до вимог постанови Кабінету  Міністрів України № 641  від 22 липня 2020 р. та рішень Державної  та регіональних  комісій  з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.  Зокрема, наголошено на дотриманні  маскового режиму, соціальної дистанції  працівників  та відвідувачів,  проведення заходів  дезінфекції, а також    відповідного  реагування на особливості роботи  закладів  відповідно до карантинного зонування (встановлення рівня епідемічної небезпеки).

 

Постанова  Кабінету  Міністрів України №641 від 22 липня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора