Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Грудня, 2019 р., 10:56
Очільник Львівщини Маркіян Мальський зустрівся із делегацією з Республіки Польща, зокрема із міністром інфраструктури Польщі Анджеєм Адамчиком, депутататом Сейму IV-VIII скликання Мареком Кухціньскі та з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцкі.
02 Грудня, 2019 р., 10:56
Перспективні напрямки співпраці між Львівщиною та Латвією обговорили під час зустрічі першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського з латвійською делегацією у п’ятницю, 29 листопада.   Присутні порушили питання співпраці у сфері євроінтеграції, а також впровадження латвійського досвіду у розробці проектів розвитку інфраструктури і збільшення енергоефективності області.
29 Листопада, 2019 р., 15:12
Днями відбулося чергове засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління Анатолій Дейнека. У межах заходу розглянули стан господарсько-фінансової діяльності лісогосподарських підприємств управління.
29 Листопада, 2019 р., 15:11
У п’ятницю, 29 листопада, у офісі сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська Країна» відбувся тренінг «Ставкове рибництво. В чому секрет успіху?» для власників господарств, які вирощують рибу та бажають вдосконалити свої технології або розпочали робити це вперше. 
29 Листопада, 2019 р., 15:10
У четвер, 28 листопада, у Києві відбувся Форум учасників пілотного експерименту НУШ «Агенти змін» під головуванням Міністра освіти і науки України Ганни Новосад. Форум зібрав сотні освітян з усіх регіонів країни та став платформою для обговорення актуальних питань, пов'язаних зі шкільною реформою. У роботі форуму взяла участь чисельна делегація педагогів та управлінців із шкіл Львівщини, на базі яких третій рік поспіль тривають пілотні проекти НУШ.
29 Листопада, 2019 р., 15:09
27 листопада постійна Комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради погодила створення лісового заказника місцевого значення «Лісопарк Рудно». Природоохоронний об'єкт розташовуватиметься на території Рудненської селищної ради Залізничного району м.Львова орієнтовною площею 42 га.
29 Листопада, 2019 р., 15:08
Жителі Сокальського, Стрийського, Городоцького районів, а також міста Львова, Самбора та Дублян зустрілися із головою Львівської обласної державної адміністрації Маркіяном Мальським. Особистий прийом громадян відбувся сьогодні, 29 листопада, у Львівській обласній державній адміністрації.
29 Листопада, 2019 р., 15:08
Сьогодні, 29 листопада, відбулась передача 28 одиниць службового автотранспорту існуючим амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості Львівської області.
29 Листопада, 2019 р., 15:06
«Ти зможеш, якщо зміг я» - обласна програма фізкультурно-оздоровчих заходів для вихованців дитячих будинків-інтернатів, сиротинців та учнів загальноосвітніх шкіл.
29 Листопада, 2019 р., 15:05
Завдяки проведенню земельного аукціону орендна плата зросла в 17 разів - від встановлених 8% до 139% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Про це інформують у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора