Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

29 Листопада, 2019 р., 15:04
26-27 листопада 2019 року АТ «Укртранснафта» організувало семінар «Актуальні вимоги природоохоронного законодавства та їхнє застосування на об’єктах АТ «Укртранснафта» у місті Львові за участю Оксани Війтик – начальника управління охорони природних ресурсів та моніторингу та Ігоря Кравця -т.в.о. начальника відділу нормування дозвільної діяльності Департаменту екології та природних ресурсів.
29 Листопада, 2019 р., 15:04
Про це 28 листопада у межах брифінгу розповів Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, який перебуває на Львівщині із робочим візитом. Міністр наголосив, що Уряд сприятиме розвитку авіації, зокрема і у місті Львові, у якому функціонує Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.
29 Листопада, 2019 р., 15:03
Майже 70 тисяч споживачів газу Стрийського та Жидачівського районів обслуговуватимуться у новому Центрі «Львівгаз», де зможуть отримати весь спектр необхідних та якісно нових послуг газових компаній за місцем проживання.
29 Листопада, 2019 р., 15:02
28 листопада у м. Києві тривав  X  Міжнародний інвестиційний форум з відновлюваної енергетики, організований Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України під егідою Міністерства енергетики та захисту довкілля України за участі Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA.  
29 Листопада, 2019 р., 15:01
«Укрзалізниця» має намір за 2020 рік побудувати євроколію від станції «Скнилів» на околиці Львова до державного кордону для приймання поїздів із країн Європи. Відповідно, потягам із Європи не доведеться «перевзуватися» на кордоні, аби доїхати до Львова ширшими коліями. Це зменшить час перебування в дорозі. Суміщена колія відкриє нові можливості для пасажирів та посилить транспортний і туристичний потенціал України.
28 Листопада, 2019 р., 16:26
На Львівщині із робочим візитом перебуває Міністр інфраструктури України Владислав Криклій. У межах поїздки Міністр наголосив на важливості зважування вантажного транспорту автоматизованими комплексами Weigh in Motion. «Ми запустили пілотні габаритно-вагові контрольні комплекси, які здійснюють зважування автоматично в русі», - наголосив Владислав Криклій.
28 Листопада, 2019 р., 16:24
Сьогодні, 28 листопада, на Львівщині із робочим візитом перебуває Міністр інфраструктури України Владислав Криклій. Під час поїздки Міністр окреслив плани ремонту/будівництва доріг на території Львівської області у 2020 році.  «Львівщина – це наше вікно у Європу, це перше, що бачать наші громадяни, коли повертаються і що бачать європейці, коли в’їжджають на територію України. Тому дуже важливо, щоб від пунктів перетину кордону, дорожньої інфраструктури і їх сполучень, Львівського аеропорту – все було на високому рівні і сприяло взаємозв'язку і розвитку як бізнесу, так і розвитку тих якісних сервісів і послуг, які надаються для громадян», - наголосив урядовець/
28 Листопада, 2019 р., 16:23
У четвер, 28 листопада, на Львівщині із робочим візитом перебуває міністр інфраструктури України Владислав Криклій. У межах поїздки в облдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом міністра та за участі очільника Львівщини Маркіяна Мальського, голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, а також керівників профільних управлінь та відомств.
28 Листопада, 2019 р., 16:21
Сьогодні, 28 листопада, в межах брифінгу, про хід реформи децентралізації на Львівщині розповів перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський. «Реформа триває уже 5-й рік і є однією з найуспішніших в Україні та показує свій результат. На Львівщині ми вже маємо 40 сформованих на добровільних засадах об’єднаних територіальних громад. Загалом по Україні таких є 1002 громади. На цьому шляху нам допомагали наші експерти з Євросоюзу, які ділились своїм досвідом, профільне Міністерство з яким були проведені низка консультацій щодо того, як правильно формувати, підкреслюю, спроможні ОТГ», - зазначив Василь Лозинський.
28 Листопада, 2019 р., 16:19
Сьогодні, 28 листопада,  у межах туристичного форуму Win With Lion «Перемагай з левом»  організували майданчик для обговорення викликів і можливостей індустрії туризму. Участь у заході взяв голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора