Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

28 Листопада, 2019 р., 12:32
У вівторок, 26 листопада, відбувся круглий стіл присвячений Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Участь у круглому столі взяли представники департаменту соціального захисту населення ОДА, департаменту освіти і науки ОДА, служби у справах дітей ОДА, Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, заступник очільника обласної поліції та керівники підрозділів поліції, представники офісу Уповноваженого з прав людини, прокуратури, місцевої влади, соціальних служб, а також представники суб’єктів, які здійснюють заходи із запобігання домашньому насильству в області, який відбувся в Головному управлінні Нацполіції Львівщини.
28 Листопада, 2019 р., 12:31
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б»  - заступник начальника відділу організаційного забезпечення та роботи з персоналом департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.
28 Листопада, 2019 р., 12:30
27 листопада  відбулось засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту, в межах якої розглянули проекту обласного бюджету Львівської області на 2020 рік. В ході наради директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків ознайомив присутніх із особливостями формування обласного бюджету крізь призму державного бюджету та наголосив на позитивній структурі та якості бюджету в частині розвитку спорту та фізичної культури.
28 Листопада, 2019 р., 12:29
27 листопада  у Львові відбулась зустріч Дипломатичного Клубу. «Переконаний, що ми ще багато чого зробимо спільно. Робота клубу, підтримка дітей, яка є гарною традицією цього товариства продовжуватиметься ще багато років. Є багато досягнень, і дуже приємно, що ми збираємось у цьому колі. Львів на другому місці після столиці за кількістю дипломатичних установ, відповідно це є обличчям регіону. Бажаю всім успіху й надалі, сподівають на Львівщині буде щораз більше Почесних консулів. Адже як тільки з’являються нові консульства у Львові – приходять культурні дні тієї чи іншої країни, нові можливості для обмінів досвідом, бізнесу», - звернувся до почесних членів Клубу голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.
28 Листопада, 2019 р., 12:28
11 грудня відбудеться IV Форум громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток», де для ефективної взаємодії, обміну досвідом та налагодження комунікації зустрінуться представники інститутів громадянського суспільства, влади, донорських організацій, медіа та бізнесу.
28 Листопада, 2019 р., 12:26
27 листопада  на Львівщині стартувала Всеукраїнська молодіжна акція «Start up Youth», яка об’єднала 90 активних молодих людей, яким не байдужий розвиток молодіжного підприємництва в Україні. Присутніх привітав директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський. 
28 Листопада, 2019 р., 12:25
22 грудня відбудуться додаткові вибори депутатів від сільських рад, які приєдналися до об’єднаних територіальних громад. Зокрема вибори заплановані в Облазницькій сільській раді Жидачівського району, яка приєдналася до Гніздичівської ОТГ, та Мишлятицькій і Хідновицькій сільських радах Мостиського району, які приєдналися до Шегинівської ОТГ.
28 Листопада, 2019 р., 12:23
У межах засідання постійної комісії з питань освіти і науки розглянули сьогодні проект бюджету на наступний рік. На комісії ознайомились із основними макропоказниками у сфері освіти та одноголосно підтримали проект обласного бюджету. Під час наради порушили питання виплати заробітної плати педагогам та погашення наявного дифіциту.
27 Листопада, 2019 р., 11:28
Сьогодні, 27 листопада, у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького стартував туристичний форум Win With Lion «Перемагай з левом». Привітав учасників заходу голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.
27 Листопада, 2019 р., 11:26
26 листопада  у Львівському палаці мистецтв відбулось відкриття виставки «Забарвлене сонячне світло». Широкому загалу презентували ескізи вітражів авторства Мікші Рота, який був  свого часу засновником і керівником найбільш інноваційної угорської майстерні у стилі модерн вітражного та мозаїчного мистецтв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора