Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Грудня, 2019 р., 16:08
Сьогодні, 4 грудня, на Золочівщині відбулося представлення нового керівника райдержадміністрації Василя Маркевича. Очільника району представила керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська. У своєму виступі вона наголосила на важливості плідної співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування громадськості.
04 Грудня, 2019 р., 16:06
У п’ятницю, 6 грудня, відбудеться презентація наукового проекту «Турбота кожного про історичну та культурну спадщину». Проект передбачає представлення напрацювань 20 львівськими школярами, учнями 4-а класу ЗОСШ № 55, щодо культурної та історичної спадщини Львівської області, а також матеріалів, що відображають чотири історико-культурні регіони області.
04 Грудня, 2019 р., 16:05
3 грудня у Львівській обласній державній адміністрації  відбулося чергове засідання Консультативної ради з питань охорони культурної спадщини у Львівській області при департаменті архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації.
04 Грудня, 2019 р., 16:04
Сьогодні, 4 грудня, керівник апарату  Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила громаді Перемишлянського району голову районної державної адміністрації Богдана Гуменюка.
04 Грудня, 2019 р., 16:03
Капітальні інвестиції підприємств та організацій становили 17,8 млрд.грн, що на 11,4% більше, ніж у січні–вересні 2018 року. Більше половини капітальних інвестицій (56,9%) здійснено за рахунок власних коштів підприємств та організацій.
04 Грудня, 2019 р., 16:02
Упродовж 15-20 грудня 2019 року за ініціативи Львівської Національної Філармонії у Львові триватиме Конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака – видатного українського оперного співака, соліста Паризької Національної Опери, волонтера, учасника бойових дій на Сході України, Героя України, кавалера ордена «За мужність» І ступеня.
04 Грудня, 2019 р., 16:01
3 грудня, у віці 89 років не стало Мирона Кипріяна, головного художника театру ім. М. Заньковецької, народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т. Шевченка, лауреата премії імені В. Клеха (США).
04 Грудня, 2019 р., 16:00
3 грудня відбулось урочисте відкриття Чемпіонату України з боксу серед молоді. Він триватиме до кінця тижня у Львові в приміщенні легкоатлетичного манежу СКА. Фінали відбудуться 8 грудня.  “Тішить, що центр українського боксу на тиждень перемістився до Львова. Дуже почесно, що Львівщина приймає такі змагання. Сподіваємось, учасникам вдасться сповна продемонструвати свої вміння, а глядачі побачать дійсно майстерні бої”, - зазначив на відкритті начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім’як. Понад 250 спортсменів приїхали позмагатися за призові місця. Команда Львівської області виступає у складі 14 боксерів. Цей чемпіонат є одним з етапів відбору до європейської та планетарної першості. Сьогодні боксери вже розпочали боротьбу на двох рингах, згодом змагатимуться на одному.
04 Грудня, 2019 р., 15:59
З 2017 року у Львівському обласному молодіжному центрі діє навчальна програма для молодих журналістів. За цей час відбулося 4 таких програми, а випускники школи вже працюють у медіасфері та журналістиці.
04 Грудня, 2019 р., 15:58
У Любліні (Республіка Польща) відбулося перше засідання Комісії з питань міждержавної стратегії -  Стратегія транскордонного співробітництва Люблінського воєводства, Львівської і Волинської областей та Брестської області. Під час засідання представили та узгодили питання щодо організації роботи та основних припущень документа, а також принципи співпраці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора