Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Листопада, 2019 р., 11:25
 26 листопада  відбувся безкоштовний навчальний тренінг #totrain для представників громадськості та органів влади на тему: «Взаємодія успіху». На тренінгу була представлена презентація на тему: «Взаємодія в громаді: правила, технології, інструменти», а також проведена бізнес-гра для розвитку навиків взаємодії «Червоне та синє».
27 Листопада, 2019 р., 11:24
26 листопада  голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із  Апостольським Нунцієм в Україні Клаудіо Ґуджеротті. Архієпископ Клаудіо Ґуджеротті привітав очільника області на посаді та побажав успіхів у подальшій діяльності.  
27 Листопада, 2019 р., 11:23
 26 листопада у Києві відбувся стратегічний форум «Конкурентоспроможний туристичний сектор України — шлях вперед». Про це інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА. Захід присвячений презентації нового проекту - Дорожньої карти розвитку сфери туризму в Україні, який фінансується ЄС у межах ініціативи EU4Business та підтримується ЄБРР в межах Європейського Тижня Підприємництва.
27 Листопада, 2019 р., 11:22
Більшість медичних закладів Львівської області, які надають медичну допомогу мешканцям на вторинному та третинному рівнях, пройшли процес автономізації та перетворені у некомерційні комунальні підприємства. Про це сьогодні йшлося під час селекторної наради під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.
27 Листопада, 2019 р., 11:22
Структурні підрозділи до 1 лютого мають напрацювати план заходів щодо зміни підходів до порядку фінансування, аби наступного року показники з виконання бюджету покращились. Відповідне розпорядження сьогодні під час апаратної наради озвучив голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський.
26 Листопада, 2019 р., 14:45
На виконання Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та «Про соціальні послуги» департаментом закуплено соціальну послугу: Проходження корекції поведінки для чоловіків-кривдників, які вчинили домашнє насильство.
26 Листопада, 2019 р., 14:44
Сьогодні, 26 листопада, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із представниками німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ на чолі з регіональною директоркою Сабіне Мюллер. 
26 Листопада, 2019 р., 14:42
Серед підприємств-експортерів розпочалось опитування. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.  Служба експортера Львівської обласної державної адміністрації розробила опитування з метою виявити готовність участі у торгових місіях, виставках та ярмарках у 2020 році, зацікавленість в освітніх заходах та навчаннях для експортерів, проблемні питання та бар'єри, які виникають  під час здійснення експортних операцій.
26 Листопада, 2019 р., 14:41
Серйозний фінансовий ресурс у вигляді пільг, субсидій, допомог сім’ям з дітьми, грошового забезпечення батькам-вихователям у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях у 2020 році буде передано на фінансування з державного бюджету.
26 Листопада, 2019 р., 14:40
Підсумки десяти місяців свідчать про те, що до місцевих бюджетів області понадпланово надійшло 3,4% податків та зборів , тобто більше 400 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора