Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Грудня, 2019 р., 15:00
Перспективи двостороннього гуманітарного співробітництва обговорювали під час зустрічі заступника голови Львівської ОДА Тараса Греня із делегацією благодійного Архієпархіального центру «Карітас Оломоуц» Чеської Республіки на чолі з його директором Вацлавом Кепртом.
02 Грудня, 2019 р., 14:59
Львівська облдержадміністрація співпрацюватиме із громадськими організаціями «Ротарійські клуби» м. Львова у  напрямку гуманітарної та соціальної сфери. Відповідний Меморандум підписали сьогодні, 2 грудня.
02 Грудня, 2019 р., 14:56
На Львівщині відбулось громадське обговорення проекту обласного бюджету Львівської області на 2020 рік.
02 Грудня, 2019 р., 14:55
27 листопада 2019 року Уряд ухвалив ряд рішень, що стосуються діяльності органів місцевого самоврядування у галузі освіти. Відповідно  до ухвалених рішень місцевим бюджетам на фінансування освітньої галузі перерозподілили два мільярди гривень. Відтак, для Львівської області додатково розподілили 167 млн 180 тис грн.
02 Грудня, 2019 р., 11:02
Еколого-просвітницький візит-центр будують у рекреаційній зоні “Верещиця”. У його приміщенні планують розмістити також хостел та конференц-залу. Екоцентр стане логічним та зручним завершенням міжнародного веломаршруту, який по українському боці кордону пролягає у межах Яворівського національного природного парку у регіоні Розточчя.
02 Грудня, 2019 р., 11:02
У Бірківському навчально-виховному комплексі імені Тараса Шевченка для дітей облаштували новий спортивний майданчик та спортзал. Урочисте відкриття відбулося сьогодні за участі представників влади, дітей, батьків та педагогів. Поруч із полем зі штучним покриттям планують також облаштувати волейбольний та баскетбольний майданчики.
02 Грудня, 2019 р., 11:00
У межах реалізації проекту «Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині» здійснюється будівництво велодоріжки від смт Славсько до с. Волосянка з облаштуванням стартової і фінішної локацій. Довжина велодоріжки становитиме 6,8 км, сьогодні вже збудовано 3 км. Планується облаштувати стартову та фінішну локації, а також розробити відповідний велоквест.
02 Грудня, 2019 р., 10:59
Упродовж робочого тижня відбулася низка подій, тож давайте пригадаємо їх разом у рубриці «ТОП-10».
02 Грудня, 2019 р., 10:58
 29 листопада у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершився чемпіонат Збройних Сил України з боксу. У ньому взяли участь  110 спортсменів. Це представники окремих родів військ та вищих  військових навчальних закладів. За підсумками чемпіонату збірні команди Сухопутних військ ЗСУ та Національної академії сухопутних військ завоювали перші командні місця. Призові місця також посіли представники збірних команд Сил спеціальних операцій та десантно-штурмових військ, а також Військової академії з міста Одеса та Харківського національного університету Повітряних сил.
02 Грудня, 2019 р., 10:57
Інститут Регіонального Розвитку організував круглий стіл «Енергоефективна Львівщина: історії успіху без секретів». Про це інформують у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора