Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось чергове засідання в Сколівському РВК

Дата: 27.02.2017 12:01
Кількість переглядів: 610

У п'ятницю, 23 лютого,  в приміщенні Сколівського районного військового комісаріату було проведено чергове заняття з головами міської, сільських (селищних) рад щодо виконання заходів з військового обліку відповідно вимог Постанови КМУ від 07.12.2016 року №921.
На занятті було доведено вимоги даної постанови, головам сільських(селищних) рад району було видано розпорядження військового комісара щодо виклику призовників, які підлягають призову на строкову військову службу весною 2017 року для проходження попереднього медичного огляду, та їх вивчення.
Також на занятті піднімалось дуже актуальне на сьогоднішній день питання щодо стану відбору кандидатів на військову службу за контрактом в Збройні сили України. Військовим комісаром підполковником Лужняк М.В. було заслухано кожного представника органів місцевого самоврядування щодо наявності кандидатів для проходження військової служби за контрактом в підпорядкованих населених пунктах. Присутній на заняттях представник 128 гірсько-піхотної бригади підполковник Опришко О.З. наголосив, що сьогодні як ніколи Збройним Силам України потрібні кваліфіковані кандидати на військову службу за контрактом, розповів присутнім про бригаду, її побут, матеріальне забезпечення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора