Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись слухання щодо пасажирських перевезень на Сколівщині

Дата: 15.03.2017 16:52
Кількість переглядів: 766

Фото без описуВчора, 14 березня,  в залі засідань райдержадміністрації  відбулись громадські слухання  з питань  пасажирських перевезень на території району за участю  заступника голови облдержадміністрації Ірини Гримак, в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації  Романа Кокотайла, начальника управління Укртрансбезпеки у Львівській області Сергія Небесного,  голови Сколівської районної ради Миколи Романишина,  першого заступника  голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича, депутата Львівської облради Олега Андрусишина, депутатів Сколівської районної ради, посадових осіб місцевого самоврядування району, керівників установ,  організацій, представників громадськості району.

Керівники району проінформували  про ситуацію з пасажирськими перевезеннями, яка склалась на території району, наголосивши на необхідності   вирішення питання кінцевої зупинки в м.Львові  (Приміський залізничний  вокзал), відкриття маршрутів до найвіддаленіших населених пунктів, надання якісних  послуг перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення  на території району.

Відтак представники  органів місцевого самоврядування, громадськості  висловили  свої зауваження та пропозиції  щодо  обслуговування перевізниками конкретних маршрутів  у  населених пунктах району.

По завершенню обговорення питання щодо транспортного сполучення району, заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак підвела підсумки та наголосила на необхідності  подальшої співпраці  органів виконавчої влади різних рівнів та місцевого самоврядування для забезпечення ефективного вирішення цього питання. Також вказала, що облдержадміністрацією  прийматиметься  до відома думка органів місцевого самоврядування під час проведення конкурсів по визначенню  переможців на маршрутах, що обслуговують відповідні території.

За результатами  слухань дано дорученя:

- до 01.04.2017 року посадовим особам органів місцевого самоврядування надати інформацію про виконання маршрутів на підлеглих територіях та погодити з перевізниками графіки руху на маршрутах (пропозиції подати в департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА);

- керівництву ТзОВ «Стрийське АТП» забезпечити якісне виконання маршрутів Стрий – Сопіт – Урич – Сколе, Стрий – Ямельниця, зокрема, в святкові та вихідні дні. Звернути увагу на культуру поведінки водіїв на маршрутах, що обслуговуються.

- Сколівській РДА та Сколівській районній раді подати до Львівської ОДА пропозиції щодо внесення змін до постанови КМУ стосовно надання статусу «Курорт» населеним пунктам району.

- у випадку незадовільного виконання маршрутів, органам місцевого самоврядування та Сколівській РДА, направляти клопотання про розірвання угод з перевізниками на виконання маршрутів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора