Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

22 Березня, 2017 р., 12:36
До ГУ Держпраці у Львівській області надійшла ухвала Яворівського районного суду в рамках кримінального провадження по ст. 172 КК України про призначення  проведення позапланової перевірки  на ТзОВ «Еней» щодо додержання трудового законодавства, а також з питань укладення трудових відносин.
22 Березня, 2017 р., 12:33
Розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації  від 17 березня 2017 року № 195/0/5-17 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Львівської області в  2017 році» оголошено квітень, травень, червень цього року місяцями охорони нерестуючої риби.
21 Березня, 2017 р., 14:23
В Шевченківські дні народний дім с.Коростів щиро приймав шкільну родину. Під керівництвом вчителів, Калинів Н.С., Савчин Т.М., Коружинець І.П., була підготовлена  та поставлена прекрасна п’єса «Назар Стодоля» Тараса Шевченка. Юні аматори: Ю.Мих, Ю.Мацула, Р.Свистун, Б.Куртяник, І.Диркавець, В.Довганич, С.Коружинець, А.Савчин, Я.Свистун, О.Бичкович, О.Кіраль, М.Матолінець, Р.Ахмаров, Ю.Свистун – настільки вдало відтворили побут і традиції козацької старшини 18 століття, які відображені у виставі, що глядачі від маленького до великого на одному  подиху сприймали всі події, які відбувалися на сцені. Особливій атмосфері в залі сприяли музичні композиції, що супроводжували дійство (керівник вчитель музики Борисович О.Я.). Місцевий парох о.Андрій  щиро подякував юним акторам за святкову академію та побажав учням та вчителям здоров’я та плідної праці.
21 Березня, 2017 р., 11:07
Інформаційно-роз'яснювальна зустріч (25.03.2017, сесійний зал сільської ради, с.Козьова, вул.Європейська, 46)  ПРОГРАМА
21 Березня, 2017 р., 11:02
В понеділок, 21 березня,  під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича  відбулась нарада з питань проведення  місячника озеленення, прибирання та  благоустрою і Дня довкілля за участі посадових осіб місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій  району. Під час  наради  обговорено організаційні заходи проведення  благоустрою  прилеглих території  установ та  організацій,  придорожніх й прибережних смуг, кладовищ, територій  населених пунктів; проведення акцій по  озелененню тощо
21 Березня, 2017 р., 10:31
Таке питання обговорили на V-му засіданні Ради туристичних міст та регіонів при Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України, що відбулась минулого тижня у ЛОДА. Вперше до активної дискусії керівників структурних підрозділів з розвитку туризму обласних державних адміністрацій та міських рад  приєднався заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук.
21 Березня, 2017 р., 10:11
23 березня 2017 року у м. Львові Головним управлінням ДФС у Львівській області буде проведено безкоштовний семінар для платників податків Львівської області, які перебувають на обліку в ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області, на тему: «Актуальні питання оподаткування у 2017 році» за участю міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів Львівської області.
21 Березня, 2017 р., 09:41
Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загорається від сірника, цигарки. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадженням. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває дуже непросто.
20 Березня, 2017 р., 12:48
25 березня 2017 року проводиться всесвітня кампанія Година Землі 2017, яка організовується Всесвітнім фондом дикої природи. Вимкнувши світло 25 березня 2017 року о 20:30 на 1 годину, ми покажемо необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети.
20 Березня, 2017 р., 12:43
З метою  формування  європейської   податкової  культури молодого покоління  Сколівщини, сприяння  розвитку освітницьких проектів у сфері оподаткування,  виховання  майбутніх платників податків та створення позитивного іміджу сумлінного платника  протягом   березня  фахівці  Сколівського  відділення  Стрийської ОДПІ  ГУ ДФС  у  Львівській області  провели  низку виховних  заходів  з податкової  тематики.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора