Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Червня, 2017 р., 11:50
Дозвольте  щиро привітати вас усіх з  Днем  державної служби  та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!
22 Червня, 2017 р., 15:44
Голова районної ради Микола Романишин та перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич 22 червня провели зустріч із головами місцевих рад, які планують об’єднатись в Славську об'єднану територіальну громаду, щодо фінансування  об’єктів соціального та культурного спрямування у 2017-2018 роках.Обговорили також питання про соціально-економічний та культурний розвиток майбутньої громади,перспективи розвитку Славська, як туристично-рекреаційного ресурсу Сколівщини.
22 Червня, 2017 р., 15:19
З метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час  війни 1941-1945 років, їх подвигу та жертовності … Указом Президента України від 17 листопада 2000 року встановлено День скорботи і вшанування, який щорічно відзначається 22 червня.
22 Червня, 2017 р., 15:10
21  червня , заступник  голови  райдержадміністрації  Василь  Білинець  провів робочу нараду  з питань  налагодження механізму співпраці всіх залучених структурних підрозділів райдержадміністрації щодо ведення (наповнення) районного Реєстру демобілізованих та звільнених військовослужбовців, учасників АТО району. На нараді  було  наголошено, що  за ведення  даного  Реєстру  відповідає директор РЦСССДМ( Юрій Кузейків), всі необхідні дані  в Реєстр вводять структурні підрозділи райдержадміністрації відповідно до  своїх функціональних обов'язків.
22 Червня, 2017 р., 10:52
Реформа децентралізації – найбільш успішна у країні. 413 громад вже об'єдналися, з них - 159 два роки поспіль впроваджують реформу. Площа, яку охоплює реформа децентралізації в Україні перевищує територію Угорщини або Португалії.
22 Червня, 2017 р., 09:55
21 червня, на прес-конференції щодо транспортних перевезень пільгових категорій населення Львівської області повідомив в.о. директора департаменту транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.
21 Червня, 2017 р., 15:30
У  вівторок,  20 червня, заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець  провів  зустріч з громадськістю с.Завадка  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Під час зустрічі Василь Білинець  проаналізував основні показники соціально-економічного розвитку району,  звернув увагу на питання щодо  виплати заробітної плати та соціальних виплат,  реалізації мікропроектів, ремонту доріг,  створення та легалізації  робочих місць, призову на строкову військову службу та  військову службу за контрактом, заходи боротьби з борщівником Сосновського.
21 Червня, 2017 р., 15:22
20 червня,  в залі засідань Сколівської райдержадміністрації відбувся семінар за участю представників громадських організацій, представників відділів ведення  Державного реєстру  виборців райдержадміністрацій області, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації, директора РЦСССДМ, начальника  УПФУ в Сколівському районі .
21 Червня, 2017 р., 15:17
Внаслідок чергової атаки змії на Сколівщині, у реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ було госпіталізовано 14-річну дівчинку, жительку м. Сколе.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора