Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медиків Львівщини привітали із професійним святом

Дата: 16.06.2017 16:49
Кількість переглядів: 661

Фото без описуНапередодні Дня медичного працівника, який в Україні відзначають у третю неділю червня, у Львівській філармонії відбулись святкові заходи.

Із професійним святом медиків Львівщини привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Охорона здоров’я сьогодні переживає непростий час: ми повинні зберегти професіоналів, водночас, ми не можемо обійтись без реформування та впровадження сучасних методів управління, - зазначив Олег Синютка. - У тих непростих умовах, які склались на сьогодні, кожне врятоване життя – це особисте досягнення медика. Працівники охорони здоров’я – це більше, ніж професія. Щодня ви робите велику справу, рятуючи людське життя і здоров’я».

Також Олег Синютка вручив почесні грамоти облдержадміністрації найкращим працівникам медичних установ Львівщини. Також за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей, створення умов для їх всебічного розвитку та високий професіоналізм звання «Заслуженого лікаря України» присвоїли завідувачеві відділення патології недоношених Львівського обласного неонатального центру Ользі Децик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора