Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено показове навчання з евакуаційними органами

Дата: 16.06.2017 12:38
Кількість переглядів: 626

          16 червня 2017 року  відділом з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації та комісією з питань евакуації міста Сколе було проведено показове навчання з  евакуаційними органами. Основним завданням навчання було визначити механізм здійснення організованого вивезення (виведення) населення міста Сколе із зон можливого впливу наслідків надзвичайних ситуацій і розміщення його поза зонами дії вражаючих факторів джерел надзвичайних ситуацій у  разі виникнення   безпосередньої загрози життю та заподіяння школи здоров’ю населення, а також евакуації матеріальних та культурних цінностей, якщо виникає загроза їх пошкодження або знищення.

           Керівник навчання  - заступник голови райдержадміністрації Білинець В.Я. відзначив необхідність та актуальність даного заходу. Він відмітив, що надзвичайні ситуації є дуже підступні. Людина завжди живе в неспокійному часі. Підготовлений – значить навчений – ось яке гасло повинно бути у кожного з нас.  Навчання проходили на  базі Сколівсько ЗОШ І-ІІІ ст. інтернат (начальник ЗЕП – директор ЗОШ  Губиш С.О.).  Статистами  були залучені працівники школи інтернат.

            Велику методичну допомогу в підготовці та проведення даного заходу було надано завідувачем навчально – консультаційного пунктом у м. Стрию Наливайко Д.Д.

У ході навчання  працівники ЗЕП набули досвіду у організації  роботи збірного евакуаційного пункту та виконання своїх обов’язків з ЦЗ.

           У навчанні прийняли участь  посадові  особи, що відповідають за здійснення заходів з ЦЗ та начальники збірних евакуаційних пунктів органів місцевого самоврядування району.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора