Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Презентація роботодавця – кроки на зустріч новій роботі!

Дата: 19.06.2017 18:31
Кількість переглядів: 613

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з умовами праці, актуальними вакансіями, більш детально з’ясувати умови та особливості праці.

Сьогодні, 19.06.2017р. у Сколівському РЦЗ відбулась чергова презентація роботодавця. Цього разу клієнти  центру зайнятості мали зустріч з Іриною Гусак – менеджер з персоналу ТЗоВ «Торговельно – виробнича компанія Львівхолод», котра детальніше розповіла про підприємство, котре розпочне свою роботу на теренах Сколівщини, та має потребу в фахових та кваліфікованих працівниках. В ході зустрічі клієнти центру зайнятості дізналися про всі вакансії, котрі потребують укомплектування, вимоги до претендентів, характер та умови праці. Ірина Гусак проінформувала учасників про специфіку діяльності їх підприємства, перспективи його розвитку, рівень заробітної плати, соціальні гарантії для працівників, професії  та посади, в яких виникає потреба.

В міні  - ярмарці також взяла участь заступник директора Ірина Тренич, котра детально ознайомила присутніх з послугами Державної служби зайнятості, наголосила про значну кількість актуальних вакансій, в Сколівському РЦЗ та відзначила, що лише працюючи, особа може стати успішною, та приносити користь суспільству та державі. Заступник директора ознайомила присутніх з можливістю пройти навчання в Центрах – професійно – технічної освіти ДЗС, здобути затребувану професію на ринку праці, та бути працевлаштованим. Враховуючи, що вакантні посади для роботодавця – це касир торговельного залу, підготовка, перепідготовка власне і здійснюється у Львівському ЦПТО ДСЗ.

Зустріч відбулась у формі продуктивного діалогу, адже за її підсумками вже є бажаючі особи для працевлаштування, та  пройдуть співбесіди в роботодавця.

РЦЗ інформує

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора