Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Збройних сил України у ЗЗСО Славської ОТГ

Дата: 10.12.2018 11:50
Кількість переглядів: 496

Фото без описуЗ молитвою у серці за мир, за наших захисників України розпочалося відзначення Дня Збройних сил України у закладах ЗЗСО Славської ОТГ. Присутні мали можливість поринути у світ української історії та пригадати етапи формування різноманітних військових угрупувань. Також учні зробили акцент на сучасній проблемі порушення суверенітету нашої держави. До Дня збройних сил України школярі взяли участь в акції "Свічка Захисника". У всіх закладах класні керівники провели виховні години, а учні намалювали стіннівки, які присвятили нашим Захисникам.

Учні привітали захисників зі святом та вручили подарунки зроблені власноруч (вітальні листівки із щирими побажаннями). Разом із присутніми воїнами ООС провели інтегрований урок "Моя школа" та запросили їх на теплу розмову за горнятком кави. Також було проведено змагання з розбирання та складання АК-74 серед юнаків і дівчат 10-11-их класів.

Завершились всі заходи хвилиною мовчання на знак світлої пам'яті про тих, хто поклав своє життя за незалежність України.

Джерело:  https://slavska-gromada.gov.ua/news/1544432477/?fbclid=IwAR3ckUAvu1nKcsBLSxns8QpSH-FDbQYsci812qNkV85a_Waj07TGsGHZyN0


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора