Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Листопада, 2018 р., 15:50
З початку року працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області на території області виявили 6 кримінальних правопорушень, вчинених у сфері незаконного працевлаштування за кордоном. Зокрема, у двох випадках посадові особи суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, шляхом обману, а саме за посередництво у працевлаштуванні на роботу в країнах Євросоюзу, заволоділи грошовими коштами 10-ти громадян України, однак послуг не надали та грошей не повернули.
08 Листопада, 2018 р., 15:49
Вітчизняні будівельні компанії запрошують взяти участь в 16-ій редакції Міжнародної виставки нерухомості «International Property Show and Dubai Property Festival». «IPS/DFF» - це найбільший захід у галузі ринку нерухомості в країнах Близького Сходу. Окрім цього, це єдина платформа для продажу та купівлі місцевих об’єктів.
08 Листопада, 2018 р., 15:47
6 листопада під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Оксани Стоколос – Ворончук відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Львівській області.
08 Листопада, 2018 р., 15:46
7 листопада  у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького відбулась презентація альманаху «За Україну, за її волю».
08 Листопада, 2018 р., 15:45
7 листопада  відбулась презентація оновленого приміщення сервісного центру МВС у м. Стрию, який став сьомим у списку сервісних центрів МВС нового взірця у Львівській області. Тут громадянам надаватимуть послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість, тощо.
08 Листопада, 2018 р., 15:43
Креативних та небайдужих до збереження природи мешканців області запрошують до участі у конкурсі екологічного відео "Моя екологічна історія".    Кожен, хто хоче відзняти власний проект, повинен подати заявку та конкурсний матеріал не пізніше 7 грудня.  Вимоги до відео:
08 Листопада, 2018 р., 15:39
23-24 листопада 2018 року у Львові відбудеться VIІ Міжнародна виставка  «Вища освіта — 2018».  Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. Щороку у Виставці беруть участь вищі навчальні заклади України та зарубіжжя. Цьогоріч зголосилось близько 30-ти, зокрема на вибір абітурієнта буде представлено безліч різноманітних спеціальностей (економічна та медична, аграрна чи гірнича, фармацевтична чи військова і т. д.).
07 Листопада, 2018 р., 17:00
Сьогодні, 7 листопада, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський зустрівся зі студентами економічного факультету Львівського державного університету внутрішніх справ. У межах зустрічі Ростислав Замлинський ознайомив присутніх із роботою ХVIII Міжнародного економічного форуму «Львівщина - хаб можливостей!», що відбувався на Львівщині упродовж 1-2 листопада цього року, від організації форуму і до підбиття його підсумків.  
07 Листопада, 2018 р., 15:06
На Львівщині презентували найбільшу карту з гастролокаціями області, що міститить інформацію про фермерські господарства, відкриті для туристів. Відбулась презентація у межах фестивалю готельно-ресторанного бізнесу "HoReCa SHOW Lviv". Гастрокарта – це фізична карти Львівської області, основу якої складають живі салати. На живій карті географічно  розташовані гастролокації від фермерів, які пропонують свою продукцію.
07 Листопада, 2018 р., 15:05
З 7 по 9 листопада у Львові триватиме найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу  «HoReCaSHOW Lviv». У межах фестивалю на одному майданчику відбудуться кулінарний конкурс Ukrainian Rational Chefs Challenge, Pizza Fest, BarSHOW та SHOWKitchen. А також масштабна виставка, лекторії та майстер-класи  від досвідчених шеф-кухарів, готелярів, рестораторів, маркетологів, SSM, міксологів, бариста, hr-ів та бізнес-тренерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора