Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

12 Листопада, 2018 р., 09:51
З нагоди святкування Дня студента департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації ініціював флешмоб у вищих навчальних закладах Львівщини. Організатори підготували фоторамку та журнал в якому усі охочі можуть залишити свої привітання з нагоди свята та креативні відгуки про студентське життя.
12 Листопада, 2018 р., 09:50
9 листопада відбулась дискусія на тему: «День української писемності та мови. Мова як засіб та чинник державотворення». В межах дискусії громадські діячі, науковці, редактори, мовознавці та перекладачі обмінялися думками щодо розвитку української мови в сучасному суспільстві та розглянули шляхи зміцнення статусу державної мови. Громадський діяч та правозахисник Роман Матис закцентував увагу на необхідності законодавчого закріплення статусу української мови та відзначив позитивні зрушення у медійній галузі
12 Листопада, 2018 р., 09:49
У неділю, 11 листопада, відзначають Міжнародний день енергозбереження. Свято було засноване у квітні 2008 року за ініціативи міжнародної екологічної мережі SPARE та отримало статус міжнародного. Основна мета відзначення - привернення уваги громадськості до раціонального використання ресурсів та розвитку відновлювальних джерел енергії.
12 Листопада, 2018 р., 09:48
За поточний тиждень з обласного бюджету відповідно до потреб бюджетних установ та одержувачів коштів профінансували 149,2 млн гривень. Про це інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА. Зокрема, кошти спрямували на реалізацію обласних програм щодо виконання мікропроектів місцевого розвитку в сумі 4 млн грн, капітального будівництва об’єктів соціально-культурної сфери – 2 млн грн, розвитку освіти Львівщини – 2,8 млн грн, вивезення твердих побутових відходів з м. Львова – 27,6 млн грн, охорони навколишнього середовища – 1,5 млн грн, підтримки та розвитку агропромислового виробництва – 0,4 млн грн, ремонту та утримання автомобільних доріг – 25,3 млн грн.
12 Листопада, 2018 р., 09:46
У межах Тижня безпеки дорожнього руху в Україні організували щорічну акцію «Молодь обирає безпеку». Цього року, до Тижня безпеки дорожнього руху запланували дві зустрічі зі студентами. Перша із них відбулась  9 листопада. У межах зустрічі студентам Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ "Львівська політехніка" організували екскурсію підприємством «Онур», яке займається будівництвом і ремонтом автошляхів. 
12 Листопада, 2018 р., 09:44
9 листопада, в Україні відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята у Львівському будинку вчених відбулися урочистості та нагородження. «Я впевнений, що ми переможемо у цій страшній, великій, ненависній для всіх війні. І я переконаний, що над Луганськом, Донецьком, Сімферополем і Севастополем буде майоріти наш синьо-жовтий прапор, але я так само переконаний, що ми переможемо не тільки силою нашої зброї, ми обов’язково переможемо нашим мистецтвом», - привітав діячів культури голова Львівської ОДА Олег Синютка.
09 Листопада, 2018 р., 14:38
Сьогодні, 9 листопада, відбулось засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва при Львівській ОДА. В межах наради розглянули питання стану реалізації розпорядження Кабінету Міністрів щодо застосування комплексних заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення.
09 Листопада, 2018 р., 14:37
На продовження робіт з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру (ІІ пускового комплексу) обласний бюджет отримав черговий транш субвенції із загального фонду державного бюджету в сумі  5 млн грн на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, які перераховано управлінню капітального будівництва облдержадміністрації.
09 Листопада, 2018 р., 14:35
За результатами роботи десяти місяців 2018 року Львівським управлінням Офісу ВПП ДФС забезпечено збір платежів до Загального фонду Державного бюджету в розмірі понад 4,5 мільярда гривень. Зокрема, протягом жовтня цього року великим бізнесом Заходу перераховано 399 мільйонів гривень.
09 Листопада, 2018 р., 14:32
Постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2018 року №911 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств. Зокрема, фермери отримали два нових види прямих дотацій та спрощення умов участі в існуючій програмі держпідтримки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора