Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Об’єднання навколо локальних продуктів: у межах HoReCa SHOW Lviv відбудеться круглий стіл

Дата: 06.11.2018 14:22
Кількість переглядів: 144

Фото без опису7 листопада в межах Міжнародного фестивалю гостинності та готельно-ресторанного бізнесу "HoReCa SHOW Lviv" відбудеться круглий стіл "Об’єднання навколо локальних продуктів, гастрономічний досвід Швеції". Участь у заході візьмуть:

  • Олексій Петелько (Кумпель Груп),
  • Ніклас Ф’єльстрьом (керівник Європейської мережі Кулінарної Спадщини),
  • Магнус Олссон (власник одного з найбільших магазинів локальних продуктів в Скане, Швеція)

Розпочнеться круглий стіл о 13:00 годині та триватиме до 15:00 години у малому конференц-залі "Південний-ЕХРО".

Зазначимо, що проект BY Baltic Sea Food ініціюється Кулінарною спадщиною Європи та фінансується Шведським інститутом. Метою проекту є поширення знань та знань про існуючі B2B рішення в Швеції та інших частинах Північної Європи між ресторанами та виробниками для кращої місцевої економіки в Білорусі та Україні, а також збирати інформацію про те, як ці ринки працюють у цих країнах . Попит серед споживачів та гостей на високоякісні місцеві продукти, наприклад, у ресторанах, дуже високий, але не так легко розподіляти ці продукти, які дуже часто виробляють дрібні виробники, до ресторанів завдяки логістиці та постачанню.

Захід відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та  Львівської обласної ради.

Довідково:

Проект BY Baltic Sea Food отриманий від проекту InterReg Baltic Sea Food з 10 країнами-партнерами. Проект "Baltic Sea Food" проходить протягом 2017-2020 рр. Та має виділений бюджет у розмірі 2,5 млн. Євро. CH Europe є шведським партнером проекту, а також за цією ідеєю разом із головним партнером Міністерства сільських справ Естонської Республіки. Основною метою проекту є розробка бізнес-моделі, яка може бути впроваджена та розроблена в країнах-партнерах проекту, але завдяки розширенню проекту " Baltic Sea Food ", а також в Білорусі та Україні.

Більше інформації про Baltic Sea Food  тут


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора