Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

09 Листопада, 2018 р., 14:31
Як повідомили в управлінні моніторингу доходів та обліково-звітних систем Головного управління ДФС у Львівській області, за січень-жовтень 2018 року надходження податкових платежів до місцевих бюджетів Львівщини склали 9 440,3 млн грн.
09 Листопада, 2018 р., 14:29
У місті Винниках, учора, 8 листопада, вже вдев’яте стартувала Міжнародна наукова археологічна конференція.
09 Листопада, 2018 р., 14:27
На наймасштабнішій Міжнародній імпортній виставці у Китаї - China International Import Expo 2018, що проходить у Шанхаї,  Україна вперше представляє свій Національний стенд, торговий, інвестиційний та туристичний потенціал на події такого глобального значення. 
09 Листопада, 2018 р., 14:25
Шановні друзі! У день вашого професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва — радий вітати людей непересічних, відданих справі життя, натхненних високим покликом душі зберігати, розвивати і примножувати культурні надбання нації. Надзвичайно важливими є ваші зусилля, які сприяють консолідації суспільства, модернізації нашої країни та перемозі над російським агресором. Вдячний вам за плекання культурного розмаїття, активну громадянську позицію, благодійну діяльність на підтримку захисників України.
09 Листопада, 2018 р., 10:38
Сьогодні, 9 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка  зустрівся із учасниками ГО «Спілка виноградарів та виноробів Львівщини». В межах зустрічі розглянули програми підтримки з державного та обласного бюджетів, якими можуть скористатись виноградарі та винороби, перспективи розвитку виноградарства на Львівщині через призму сільськогосподарської кооперації, а також проблемні питання, які виникають в господарствах.
09 Листопада, 2018 р., 10:37
8 листопада у приміщенні Львівського обласного центру зайнятості відбулась вебекс-нарада під головуванням заступника Міністра соціальної політики Наталії Федорович з метою координації й об’єднання зусиль центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо подальшого забезпечення практичної реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству».
09 Листопада, 2018 р., 10:35
Основними питаннями, які обговорювалися під час роботи саміту та Конгресу Європейської народної партії, були питання збереження миру та єдності Євросоюзу та підтримку у цьому контексті України у її боротьбі з агресором. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спілкування з представниками ЗМІ у Хельсінкі.
09 Листопада, 2018 р., 10:33
8 листопада учасниками обласного проекту «Ідея змінює країну» стала молодь м. Городка, м. Судової Вишні, м. Мостиськ та м. Шегині. Під час тренінгів спікери вивчали потреби молоді та спільно напрацювали ідеї заходів. Важливо відмітити, що більша частина учасників наголошує на створенні молодіжних центрів та вільних просторів як комунікативного проектного майданчику.  
09 Листопада, 2018 р., 10:31
8 листопада у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч з громадськістю Львівщини до Дня української писемності та мови на тему: «Мова - найсильніша зброя». У дискусії взяли участь представники громадськості, науковці, літератори, представники ЗМІ та усі небайдужі до ровитку української мови та писемності. «У японському дослідженні, що стосувалося походження української мови, йдеться про те, що наша мова є найближчою до священної мови санскриту. А отже народ має надзвичайно глибоке коріння. Попри тисячоліття намагань знищити нашу мову та країну починає утверджуватися статус української мови. Важливість цієї теми у тому, що в мові закладений генетичний код нації, і це один з тих стовпів, що тримають державність», - зазначила модератор заходу Софія Федина.
09 Листопада, 2018 р., 10:28
8 листопада у Львівському обласному молодіжному центрі відбулась зустріч військовослужбовців 80-ої окремої десантно-штурмової бригади із молоддю. Під час зустрічі військові розповіли присутнім про свій шлях до армії, про початок українсько-російської війни та про особисту мотивацію у складних життєвих умовах. "Основне завдання військових - захищати країну від агресора. Кожен чоловік має бути захисником своєї сім'ї, домівки села зрештою країни. Після строкової служби побув у цивільному житті і зрозумів, що треба вертатися до бригади. Наші бойові завдання розпочалися з оборони Луганського аеропорту. Під час бойового завдання був поранений, пройшов реабілітацію і знову готовий виконувати поставлені завдання", - поділився думками із молоддю лейтенант Тарас Крупач.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора