Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Жовтня, 2017 р., 09:09
5 жовтня  навчально-реабілітаційні заклади Львівщини отримали 3 спеціальні шкільні автобуси.  Директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій зазначила, що  транспорт дозволить  покращити пересування дітей із обмеженими можливостями. "Загальна пасажиромісткість одного автобуса – 23 місця, у тому числі 2 місця для перевезення дітей з обмеженою здатністю пересування. Для цього він обладнаний спеціальним майданчиком для кріплення двох інвалідних колясок і двома спеціальними кріслами з відкидними підножками. Посадка та висадка інвалідних візків здійснюватиметься за допомогою підйомника", - зазначила  Любомира Мандзій.
06 Жовтня, 2017 р., 09:06
У четвер, 5 жовтня, відбулося чергове засідання робочої групи з розробки проекту цільової Програми розвитку гірських територій Львівської області. Під час зустрічі презентували напрацьований департаментом економічної політики (спільно з іншими структурними підрозділами Львівської облдержадміністрації, представниками депутатського корпусу обласної ради від гірських територій, райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, науковцями та представниками громадськості) проект Програми розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2022 роки.
06 Жовтня, 2017 р., 09:04
Департамент економічної політики оголошує конкурс на зайняття вакантної посади заступника директора департаменту-начальника управління промисловості і підприємництва. Серед вимог – вища освіта ступеня магістра, спеціаліста з міжнародної економіки, досвід роботи на посадах державної служби категорії «Б», «В», або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, не менше 2-х років.
06 Жовтня, 2017 р., 09:03
  5 жовтня  у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся День кар’єри ЄС. Захід спрямований проінформувати молодь про те, як успішно будувати кар’єру та зростати професійно.  Розпочався захід із дискусійного клубу під час якого учасники ділилися думками щодо навчання та стажування за кордоном, вимог роботодавців, а також конкурентоспроможності української освіти на європейському ринку. Спікери дійшли спільного висновку, що молодь в Україні є відкритою до пізнання нового, цілеспрямованою  та  відповідальною.
05 Жовтня, 2017 р., 16:05
Сьогодні, 5 жовтня, у Палаці мистецтв відкрили десяту виставку-ярмарок “Львівський товаровиробник”. Цьогоріч свою продукцію представляють понад 90 місцевих підприємців.  Із відкриттям ярмарку усіх виробників привітала заступник голови - керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська. “Я горда, тому що ми маємо що запропонувати не лише Україні, але й усьому світові, тож бажаємо вам творчих думок, реалізувати усі свої ідеї, у роботі  не лише естетичного задоволення, але й великих матеріальних достатків», - зазначила Маріанна Вільшинська.
05 Жовтня, 2017 р., 16:04
5 жовтня, в межах проведення  VI Міжнародного форуму АГРОПОРТ Схід Харків 2017 представники Львівської та Херсонської областей підписали меморандум про проведення форуму у своїх областях у 2018 році. На Львівщині форум відбудеться 19 квітня, на Херсонщині – 26 липня.
05 Жовтня, 2017 р., 16:03
Днями на Львівщині стартував Форум перекладачів, спрямований на популяризацію українських перекладів серед читачів. Проект реалізовують волонтери Львівського обласного молодіжного центру за підтримки Британської Ради та сприяння ГО «Інститут суспільних ініціатив». Форум триватиме до кінця жовтня та передбачає 14 відкритих зустрічей з відомими українськими перекладачами, де учасники матимуть можливість поспілкуватись, дізнатись про цікаві моменти з життя та творчості, а також поставити питання та отримати цінні практичні поради.
05 Жовтня, 2017 р., 16:02
Сьогодні, 5 жовтня, з метою моніторингу реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми на Львівщині з візитом перебуває Група експертів Ради Європи з протидії торгівлі людьми (ГРЕТА). "Дуже важливо, що Конвенція Ради Європи про заходи з протидії торгівлі людьми і ті зобов’язання, які взяла на себе Україна, ми впроваджуємо належним чином впровадити і дуже важливо, щоб за результатами візиту експерти висловили ті побажання чи рекомендації, які Україна повинна взяти на себе", - зазначив голова Львівської облдержадміністації Олег Синютка.
05 Жовтня, 2017 р., 16:01
У четвер, 5 жовтня, у Львівській облдержадміністрації відбулось четверте засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Львівської області до 2020 року. Засідання відбулось під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського. Також, участь у засіданні взяв директор департаменту економічної політики Роман Филипів, координатор аналітичного компоненту Програми USAID (ЛЕВ) Оксана Кузяків, старший радник з економічних питань Програми  USAID (ЛЕВ) Ігор Бураковський.
05 Жовтня, 2017 р., 16:00
Львівщина на 100% готова до впровадження пенсійної реформи. Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, під час селекторної наради щодо впровадження пенсійної реформи під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. «Львівщина повністю готова до виплат. Рішення прийняте Верховною Радою за поданням Уряду та підтримки Президента є позитивним і вже викликає зацікавлення мешканців Львівщини. Люди цікавляться нововведеннями і впровадження є важливими для них. Важливо також, щоб ці кошти пройшли через Укрпошту, підтримали державне підприємство та збалансували фінансову ситуацію. Вважаємо, що це також вплине на макроекономічні позитивні показники та збільшення ємкості внутрішнього ринку  в Україні», - зазначив під час наради голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора