Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

09 Жовтня, 2017 р., 11:02
Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу в сумі 275,6 млн грн. Як зазначили у департаменті фінансів Львівської ОДА кошти повністю передані місцевим бюджетам для спрямування за призначенням.
09 Жовтня, 2017 р., 10:55
У неділю, 8 жовтня, на вул. Уляни Кравченко, 1 у Львові  відкрили та освятили пам’ятну дошку церкві святого апостола Андрія і святого Володимира, знесеній комуністичним режимом у 1961 році.
09 Жовтня, 2017 р., 10:47
7 жовтня, у Палаці спорту «Україна» розпочався Етнофестиваль бойових мистецтв «Аркан». Захід присвячений Дню захисника України та 75-річчю УПА.
09 Жовтня, 2017 р., 10:46
Відкритість та діалог суспільства й влади за допомогою комунікаційних платформ та фахівців – комунікаційників є запорукою успіху всіх перетворень, які проводяться в Україні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час II Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #Єдинийголос.
09 Жовтня, 2017 р., 10:45
7 жовтня, у виставковому центрі "Південний-EXPO", стартував інформаційно-просвітницький захід «Богатир. Козак. Повстанець. Патріот».
09 Жовтня, 2017 р., 10:44
Найбільшу частку видатків з обласного бюджету скерували на оплату праці працівників бюджетних установ, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування.
06 Жовтня, 2017 р., 21:41
Сьогодні, 6 жовтня, відбулась зустріч голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з учасниками АТО з Миколаївського та Жидачівського районів.  Під час зустрічі, військовий Микола Стецьків розповів про відкриття та ведення власної справи. "На сьогоднішній день у мене є фермерське господарство по вирощуванню полуниць, якщо хтось думає, що я вчився в аграрному університеті, то це помилково, я за освітою юрист,  але розумію, що хочу вирощувати органічну натуральну ягоду в області. У 2015 році звернувся в центр зайнятості, це один із ключових органів, які відкрили мені можливості і зараз вони значно більші, аніж, коли я лише починав. У мене немає знайомих в аграрній сфері і всі відмовляли від цього, єдина хто підтримала – дружина" - наголосив Микола Стецьків. 
06 Жовтня, 2017 р., 21:40
У п’ятницю, 6 жовтня, у Музеї етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України відбулась презентація проекту «Вигнанці» та відкриття однойменної виставки.  Головна тема виставки – доля людини, яка, будучи позбавлена права проживати на землі своїх предків, намагається зберегти свою ідентичність у новому соціокультурному просторі та адаптуватись до нового середовища.
06 Жовтня, 2017 р., 21:39
Сьогодні, 6 жовтня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із учасниками АТО, родинами загиблих на Сході військовослужбовців Миколаївського, Жидачівського районів та із Нового Роздолу. Хвилиною мовчання учасники зустрічі вшанували усіх полеглих на Сході країни. "Тут є різні люди, які пройшли війну. Одні розправили плечі, розпочали власну справу, але є ті, хто опустили руки. Кожен із тих, хто повернувся з передової тепер повинен звикати до мирного життя. А наше завдання - допомогти кожному, бо вони для нас мають бути у певному значенні особливими. Тому що, якби не вони, не відомо яка б зараз була ситуація" - наголосив Олег Синютка.
06 Жовтня, 2017 р., 21:38
Сьогодні, 6 жовтня, тріумфатори «Ігор Нескорених», що представляли Львівщину у складі національної збірної, зустрілись із військовими, що побували на Сході із Жидачівського, Миколаїського районів та Нового Роздолу.  Вони розповіли про свій шлях від передової до п’єдесталу та медалей «Ігор Нескорених». «У мене було 5 кульових поранень, довга дні в реанімації, а потім місяці в госпіталі. Почав ще в госпіталі займатись спортом.  Зрозумів, що рух – це життя, ми самі власники свого життя. Якщо ви захочете чогось досягнути – потрібно діяти. Не потрібно закриватись у собі, чим довше ви заняті, спортом чи улюбленою справою тим менше часу залишиться на погані думки» - наголосив учасник ігор у Торонто Сергій Калитюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора