Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

09 Жовтня, 2017 р., 16:55
Сьогодні, 9 жовтня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка підписав рекомендаційне загальнообласне розпорядження про початок опалювального сезону.
09 Жовтня, 2017 р., 16:53
Сьогодні, 9 жовтня, в області розпочалася традиційна щорічна акція «Дні профілактики патології шийки матки і грудної залози у жінок».
09 Жовтня, 2017 р., 16:52
Організаційний комітет, утворений Моршинською міською радою, оголосив конкурс на кращий промоційний логотип та гасло міста. Логотип та гасло використовуватимуть в рекламних та промоційних заходах.
09 Жовтня, 2017 р., 16:51
Напередодні свята Пресвятої Богородиці, Дня Козацтва та Дня захисника Вітчизни творчі колективи Шегинівської ОТГ з концертною програмою завітали на військовий полігон у с. Старичі Яворівського району. 
09 Жовтня, 2017 р., 16:50
14-15 жовтня на території парку імені Івана Франка у Львові триватиме Ярмарок органічної та натуральної продукції. 30 виробників з різних регіонів України презентуватимуть сертифіковані органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію.
09 Жовтня, 2017 р., 16:48
Сьогодні, 9 жовтня, урочисто підписали Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією та Міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я».
09 Жовтня, 2017 р., 16:10
20 жовтня у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті міжнародних відносин відбудеться Другий Всеукраїнський молодіжний форум. До участі у заході запрошують студентів, аспірантів, молодих науковців, представники громадських організацій, які цікавляться міжнародною безпекою та сталим розвитком.
09 Жовтня, 2017 р., 16:09
Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора ДПТНЗ «Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту».
09 Жовтня, 2017 р., 16:07
Департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки управління дошкільної, загальної середньої, професійної освіти, соціального захисту, позашкільної та виховної роботи, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки.
09 Жовтня, 2017 р., 16:06
Цими вихідними за сприяння департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації у Рубіжному і Сєвєродонецьку Луганської області у межах культурно-мистецького проекту «Український Донбас» виступив львівський балет «Життя». 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора