Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

10 Жовтня, 2017 р., 16:38
Про це сьогодні, під час брифінгу, проінформувала директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало.
10 Жовтня, 2017 р., 11:50
Упродовж 10-12 жовтня група бібліотекарів Львівської обласної бібліотеки для дітей перебуватиме в місті Ольштин, столиці Вармінсько-Мазурського воєводства в Польщі. В одній з ольштинських гімназій, а також в невеликих містечках Свйонтки, Добре Місто і Лідзбарк Вармінський працюють Міжшкільні пункти вивчення української мови для дітей етнічних українців, що проживають на території воєводства.
10 Жовтня, 2017 р., 11:47
З нагоди відзначення Дня захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днів Українського козацтва 12 - 14 жовтня відбудеться відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків 2004-2007 р.н. Змагання розпочнуться 12 жовтня о 12.00 в Трускавецькому спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «Спортовець».
10 Жовтня, 2017 р., 10:07
Днями завершилась перша частина Всеукраїнського літературного конкурсу рукописів прози на кращу книгу року «Крилатий Лев» 2017.  Авторитетне журі, у складі якого знані письменники і майстри слова - Мирослав Дочинець, Василь Стефак, Юрій Коваль, Ігор Держко, Надія Ковалик, Василь Стецик назвали переможців.
10 Жовтня, 2017 р., 10:06
9 жовтня відбулось засідання комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради щодо утворення провалля на території гірничого відводу рудника № 2 ПАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал». За підсумками засідання комісії погоджено звернення до Кабінету Міністрів України щодо створення урядової комісії для з’ясування причин невиконання «Комплексного проекту «Консервація рудника №2 і рекультивація порушених земель Стебницького гірничо-хімічного підприємства «Полімінерал» на напрацювання заходів із подолання негативних наслідків діяльності підприємства.
10 Жовтня, 2017 р., 10:05
У четвер, 12 жовтня, відбудеться урочисте відкриття ведмежого притулку «Домажир», який стане домівкою для двох десятків ведмедів.
10 Жовтня, 2017 р., 10:02
14 жовтня у Народних домах Львівщини відбудеться перший масштабний фестиваль "Пісні перемоги" з нагоди відзначення дня захисника України та 75-річниці УПА.Фестиваль започаткував департамент з питань культури,  національностей та релігій Львівської облдержадміністрації. Відтак, у Народних домах Львівщини відбудеться понад 936 заходів, серед них 27 масштабних районних фестивалів.  Довідково. День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня  у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.
10 Жовтня, 2017 р., 10:01
Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - спеціаліста відділу регулювання використання водних ресурсів та надр управління регулювання природокористування  департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації (на умовах строкового трудового договору на час відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею шестирічного віку).
10 Жовтня, 2017 р., 10:00
7 жовтня представники управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації взяли участь в Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі Odessa 5T. Захід присвячений панельним дискусіям у сфері туризму. У межах бізнес-форуму представили різноманітні проекти щодо інвестування в галузі туризму та курортів України, порушили питання розвитку туристичної сфери.
09 Жовтня, 2017 р., 16:56
Сьогодні, з нагоди початку Днів профілактики патології шийки матки і грудної залози у жінок, у Львівському регіональному онкологічному центрі показали встановлену техніку на понад 5,5 мільйонів доларів. Вона закуплена в межах реалізації спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей" субпроекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора