Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Жовтня, 2017 р., 21:37
Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - спеціаліста відділу нафтогазової промисловості управління паливно-енергетичного комплексу. Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання: 
06 Жовтня, 2017 р., 21:36
6 жовтня проводились відновлювальні роботи на об’єктах системи електропостачання області, які були пошкоджені увечері 5 жовтня та    в ніч на 6 жовтня внаслідок ускладнення погодних умов. Працівники ПрАТ «Львівобленерго» відновили електропостачання 215 населених пунктів у постраждалих районах області. Продовжуються роботи з усунення точкових відключень у низьковольтних електромережах 0,4 кВ, у тому числі в місті Львові.
06 Жовтня, 2017 р., 21:35
Департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - спеціаліста відділу вугільної та енергетичної промисловості управління паливно-енергетичного комплексу департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження.
06 Жовтня, 2017 р., 21:34
Львівська обласна державна адміністрація нагадує мешканцям Львівської області про механізм дій у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів.
06 Жовтня, 2017 р., 16:32
Усі роботи з будівництва тунелю, що сполучатиме Україну з Європою, виконали українські підрядники. Компанію "Інтербудмонтаж" визнали переможцем тендеру за міжнародними процедурами.
06 Жовтня, 2017 р., 16:31
Особи, котрі звертаються до центрів зайнятості за допомогою у працевлаштуванні, повинні бути добре обізнаними зі своїми правами та обов’язками. Адже, окрім надання комплексу соціальних послуг, покликаних якомога швидше забезпечити безробітних місцем праці, їм виплачують допомогу з безробіття.
06 Жовтня, 2017 р., 16:30
Cьогодні, 6 жовтня, на Львівщині стартував семінар “Реалізація програм СОSME та Горизонт 2020. Нові можливості для бізнесу”. Навчання підвищить рівень конкурентоспроможності підприємств на зовнішніх ринках, а також сформує дієві навички ведення бізнесу. Учасники семінару – представники малого і середнього бізнесу, громадських організацій,  а також агенцій регіонального розвитку.
06 Жовтня, 2017 р., 15:47
Днями у кількох місцевостях південної частини Підкарпатського воєводства Республіки Польща за участі делегації з Львівщини відбулися урочисті заходи з відзначення 73-ї річниці  Карпатсько-Дуклянської воєнної операції, що забрала десятки тисяч життів.
06 Жовтня, 2017 р., 15:46
5 жовтня у Соснівському лісництві, на базі ДП «Жовківський лісгосп», відбувся семінар на тему: «Всихання соснових насаджень».. Уражені короїдами соснові ділянки видно неозброєним оком. Хвоя на деревах починає жовтіти і згодом стає бурого кольору, починаючи з верхівки, а деревина втрачає свою господарську цінність. Шкідник, цикл розвитку якого, проходить під корою у кронах дерев, стрімко поширюється та уражує ослаблені, внаслідок аномальної посушливості останніх років, соснові насадження. 
06 Жовтня, 2017 р., 15:45
З 20 по 23 листопада за підтримки Міністерства культури України, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» у м. Попрад (Словацька Республіка) організовує ІІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру». Метою Фестивалю є підтримка творчої, талановитої молоді, популяризація європейських цінностей, здорового способу життя, зміцнення взаємодії між дітьми та молоддю  різних країн заради миру та майбутнього.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора