Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

05 Жовтня, 2017 р., 13:00
Учасники Міжнародних «Ігор нескорених» зі Львівщини, які із медалями повернулись додому  4 жовтня зустрілись із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Герої АТО ділились досвідом та враженнями від участі у престижних міжнародних змаганнях.
05 Жовтня, 2017 р., 09:40
Посольство Литви в Україні, яке наразі виконує функції контактного Посольства НАТО в Україні, та Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки запрошують студентів з Волинської, Львівської і Рівненської областей взяти участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, який відбудеться 12-14 листопада 2017 року у Луцьку. Форум буде присвячений питанням євроатлантичної безпеки і включатиме багато заходів.
05 Жовтня, 2017 р., 09:38
Представників Львівської області, які у складі української збірної тріумфально завершили участь у Іграх Нескорених  4 жовтня зустріли на батьківщині. Із квітами та національною символікою під гучні вигуки біля Львівської ОДА урочисто зустрічали воїнів зі Львівщини, зокрема – Катерину Михайлову, Романа Панченка, Дмитра Сидорука, а також Дмитра Афанасьєва, Сергія Калитюка та їх тренерів – Лесю Шах, Володимира Латишевського та Василя Трапезнікова.
05 Жовтня, 2017 р., 09:32
4 жовтня  на базі Державного навчального закладу «Львівське вище професійне художнє училище» урочисто відкрили Міжрегіональний навчально-практичний центр інноваційних будівельно-реставраційних і деревообробних технологій. Директор навчального закладу Катерина Криворучко подякувала присутнім за підтримку та співпрацю у створенні Центру. Директор показала передумови створення Центру, який стане підготовкою фахівців будівельно-реставраційного та деревообробного напрямку європейського рівня і дасть можливість професійно здійснювати реставрацію архітектурних будівель Львова його випускниками.
05 Жовтня, 2017 р., 09:31
4 жовтня, у Центрі Митрополита Андрея Шептицького урочисто відкрили ювілейний Екуменічний соціальний тиждень “Гідність. Служіння. Солідарність. На шляху оновлення країни”. Захід об’єднав духівництво, представників влади, освітян, журналістів, а також гостей з-за кордону.   Із відкриттям форуму учасників привітав ректор Українського католицького університету Богдан Прах.
04 Жовтня, 2017 р., 17:07
У січні–серпні 2017 року порівняно з січнем–серпнем 2016 року обсяг промислового виробництва зріс на 2,8%. Обсяги виробництва у добувній промисловості збільшились на 1,3%, у переробній – на 2,7%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 4,1%.
04 Жовтня, 2017 р., 17:04
4 – 6 жовтня 2017 року представники управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації разом з Трускавецькою міською радою та партнерами представляють туристичний потенціал Львівської області на 24 Міжнародному туристичному салоні «Україна» - UITM’2017.
04 Жовтня, 2017 р., 16:03
Днями у м. Житомирі відбувся Фінальний етап ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Відтак, шкільне лісництво Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів завоювало ІІІ місце. Команда юних лісівників Сколівського району отримала Диплом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства за ІІІ місце, активну участь та високий рівень представленої лісогосподарської та дослідницької роботи та отримала цінний подарунок. Окрім того, учениця 10 класу Сніжана Тарахомин отримала ІІІ місце за захист науково-дослідницької роботи.
04 Жовтня, 2017 р., 15:06
 3-4 жовтня представники управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації взяли участь в Міжнародній конференції, що відбувалась за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в Києві на тему: «Вдосконалення методів статистики у сфері туризму та впровадження рекомендованої ЮНВТО системи Сателітного рахунку».
04 Жовтня, 2017 р., 15:05
Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорій «В» «Б»:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора