Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

05 Жовтня, 2017 р., 13:10
7 жовтня з нагодм відзначення Дня захисника України відбудеться Етнофестиваль бойових мистецтв “Аркан”. Про це розповіли сьогодні, 5 жовтня, під час прес-конференції з нагоди старту фестивалю. "Уже цієї суботи відбудеться великий фестиваль, який організовує громадська організація «Партнер». Роль департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА є доволі великою, адже ми підтримуємо не лише інформаційно, але й фінансово. Громадська організація «Партнер» є переможцем у заходах, які проводила Львівсько обласна державна адміністрація. Щиро запрошуємо відвідати Ентофестиваль", - зазначила т.в.о директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк.
05 Жовтня, 2017 р., 13:09
Сьогодні, 5 жовтня, у Франковому університеті стартувала міжнародна конференція, присвячена 75-річниці створення Української повстанської армії «Проблеми дослідження українського визвольного руху 1920–1950-х рр». «Важко переоцінити роль істориків в умовах гібридної війни, зокрема, інформаційної. Адже саме на дослідників визвольного руху лягає обов’язок боротьби з інформаційними атаками, що загрожують нашій єдності. І тільки правильна інтерпретація нашого минулого допоможе у нашій сьогоднішній боротьбі» - зазначила під час урочистого відкриття Маріанна Вільшинська, заступник голови-керівник апарату Львівської облдержадміністрації.
05 Жовтня, 2017 р., 13:07
Днями з державного до місцевих бюджетів області надійшли 148,7 млн грн акцизного податку з пального. Найбільші надходження акцизного податку з пального поступили до бюджету м. Львова (38,3 млн грн), місцевих рад Пустомитівського (23,8 млн грн), Яворівського (11,1 млн грн) та Жовківського (11 млн грн) районів.
05 Жовтня, 2017 р., 13:07
Сьогодні, 5 жовтня, на Львівщині стартувала VII Міжнародна науково-практична конференція «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування». На конференції зібралися науковці та практики з більш як 20 кран світу. Зокрема, з США, Франції, Великобританії, Грузії, Саудівської Аравії, Лівану, Індії, Анголи та інших країн.
05 Жовтня, 2017 р., 13:06
4 жовтня відбулася нарада заступника голови - керівника апарату  Львівської ОДА Маріанни Вільшинської з керівниками структурних підрозділів та інших обласних установ та організацій, що уповноважені здійснювати заходи щодо протидії алкоголізму і наркоманії серед дітей та молоді, а також директором БФ «Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ» о. Ігорем Козанкевичем.
05 Жовтня, 2017 р., 13:05
У середу, 4 жовтня, 23 заклади охорони здоров’я Львівщини, зокрема центральні районні лікарні області і жіночі консультації міста Львова, отримали нові сучасні кольпоскопи. Обладнання придбали у межах «Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017 – 2020 роки» за кошти обласного бюджету. Кольпоскопія - це сучасний метод діагностики, який широко використовують під час гінекологічних оглядів для профілактики та раннього виявлення раку шийки матки за допомогою кольпоскопа.
05 Жовтня, 2017 р., 13:04
До Дня захисника України та 75-тої річниці УПА департамент внутрішньої та інформаційної політики спільно з телерадіокомпанією «Львів» відзняли соціальний відеоролик. У 45-ти секундному відеоряді акцентується увага на Героях, які воювали за країну в минулому столітті і Героях, які відстоюють цілісність країни сьогодні.
05 Жовтня, 2017 р., 13:03
Сьогодні, 5 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка привітав колег із Днем юриста, який відзначають щорічно 8 жовтня.  Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову правової держави та з нагоди  20-річчя відзначення Дня юриста цінні подарунки від голови отримав начальник юридичного  управління апарату Віктор Кусий та в.о. заступника начальника відділу правового забезпечення юридичного управління апарату  Львівської облдержадміністрації Оксана Бакун.
05 Жовтня, 2017 р., 13:02
Голова Львівської ОДА Олег Синютка 4 жовтня  зустрівся із Героями АТО, спортсменами, призерами Міжнародних "Ігор Нескорених", які на змаганнях представляли Львівщину. "Хлопці, які так само як і ви пройшли війну, повинні бачити і спілкуватися з вами, адже ви для них – авторитети і приклад для наслідуваня. Ви можете більше, ніж інші, адже демонструєте свої таланти, волю, рішучість та стійкість характеру на міжнародному рівні. Ви піднімаєте бойовий дух хлопців, які сьогодні воюють на Сході. Ви – направду найкращі лікарі", - наголосив голова Львівської ОДА.
05 Жовтня, 2017 р., 13:01
У вересні авіаперевезеннями Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького скористалися 119,4 тисячі пасажирів, що на 40,3 % більше, ніж у вересні 2016. Окрім цього зросла кількість здійснених рейсів – 1182, що на 29,9% більше, ніж аналогічного періоду минулого року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора