Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

03 Травня, 2018 р., 15:14
Впродовж, 26-30 квітня, на річці Чорний Черемош неподалік села Бистрець, Верховинського району Івано-Франківської області відбувся чемпіонат України зі спортивного водного туризму «Черемош – 2018» серед двомісних, чотиромісних катамаранів та рафтів.  Учасниками змагань були спортсмени з 10 регіонів України. Організатором чемпіонату виступила Федерація спортивного туризму України, за активного сприяння Міністерства молоді та спорту України.
03 Травня, 2018 р., 15:06
Сьогодні, 3 травня, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Національним Секретаріатом CoST та Трансперенсі Інтернешнл Україна. «Ми пишаємося тим, що Львівщина є лідером в проведенні дорожнього будівництва та ремонтних робіт. Минулого року нам вдалось відремонтувати та збудувати понад 600 км доріг і цю позитивну динаміку ми зберігаємо цього року. Ми розуміємо , що надзвичайно важливими є якість проведення ремонтних робіт і пов’язаних з цим дотримання гарантійних термінів та участь громадськості та незалежних експертів у процесі як будівництва, так і постгарантійного обслуговування доріг. Дуже важливо, що ми сьогодні маємо можливість підписати Меморандум про співпрацю. Наша єдина стратегія – якісні дороги за допомогою якісного громадського контролю», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
03 Травня, 2018 р., 15:05
1 травня 2018 року розпочався конкурс фотографій природних пам’яток України «Вікі любить Землю». Уже вшосте його організовує «Вікімедіа Україна» для поповнення бази  фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду України у Вікісховищі з подальшим визначенням найкращих робіт та найактивніших учасників.
03 Травня, 2018 р., 15:03
Кожен п’ятий долар надходить в область від експорту продуктів переробки деревини. Про це в ефірі телеканалу «Перший Західний» розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Якщо порівняти ситуацію з позаминулим роком, вона суттєво змінилася. Змінилася із точки зору переробки, тому що після заборони вивозу кругляку у нас відкрилося до десятка нових виробництв, де люди отримують суттєві заробітні плати. Другою важливою річчю є те, що кожен п’ятий долар легальної виручки від експорту, який приходить на Львівщину, є від експорту продуктів переробки деревини. Ці речі почали сьогодні розвиватись достатньо динамічно», - зазначив Олег Синютка.
03 Травня, 2018 р., 15:02
Сьогодні, 3 травня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із засновником компанії “Фортіво” Фарманом Ісламлі, аби узгодити будівництво нових виробничих приміщень площею 20000 м² на базі ТзОВ “Меблевий комбінат “Стрий”. Очільник області відзначив актуальність розвитку деревообробної галузі у зв’язку із введенням обмеження на вивіз кругляка та зазначив, що обласна влада сприятиме відкриттю нових фабрик та комбінатів у цій галузі.
03 Травня, 2018 р., 15:01
У п’ятницю, 4 травня, о 16:00 год у Домі Франка відбудеться виставка живопису заслуженого художника України Ореста Сколоздри. Художник-пейзажист, якого називають "львівським неоімпресіоністом" вражає потужністю та фактурою мазків, кольорами, неповторністю зображеного. Від його картин віє силою духу і водночас умиротвореним спокоєм. Роботи Ореста Сколоздри є своєрідним гімном рідній природі, вичаклуваним пензлем чи мастихіном.
03 Травня, 2018 р., 15:00
Сьогодні, 3 травня, о 17.00 в Національному музеї імені Андрея Шептицького у Львові відбудеться відкриття виставки «Богиня степу» українського художника з Донбасу Петра Антипа. Виставка стане логічним продовженням першого етапу проекту: «Амазонка – богиня степу», представленого у квітні 2017 року у Національному музеї Тараса Шевченка (м. Київ).
03 Травня, 2018 р., 11:22
На Львівщині планують збудувати 70 сільських амбулаторій. Будівництво амбулаторій розпочнуть після погодження Мінрегіонбуд та МОЗ України спроможної мережі надання первинної медичної допомоги та проектів будівництва нових амбулаторій в області.
03 Травня, 2018 р., 11:13
У п'ятницю, 4 травня у виставковій залі Львівського музею історії релігії відкривається виставка графіка, живописця, розробника і втілювача дизайнерських проектів інтер’єрів громадських приміщень, об’єктів історико-краєзнавчого та культурного призначення Володимира Карвасарного.
03 Травня, 2018 р., 11:12
24-27 травня вже вдруге відбудеться молодіжний візит «TRIPS for ACTION B&V» для активних людей, які займаються розвитком молодіжних ініціатив у Львівській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора