Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Травня, 2018 р., 10:48
Під час робочої поїздки на Львівщину Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди двом львівським поліцейським.
25 Травня, 2018 р., 10:47
24 травня, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась організаційна нарада щодо стану виконання обласної програми «Спортивний майданчик» під головуванням заступника голови облдержадміністрації Оксани Стоколос-Ворончук.
25 Травня, 2018 р., 10:43
У ході робочої поїздки до Закарпатської та Львівської областей Президент Петро Порошенко відвідав Центр психологічної реабілітації військовослужбовців у селі Тисовець. Центр розташований на базі навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець».
25 Травня, 2018 р., 10:40
24 травня, для представників громадськості відбувся безкоштовний семінар на тему: «Правила комунікації та супроводу людей з інвалідністю».
25 Травня, 2018 р., 10:38
В умовах сучасної економіки має місце негативне явище - заборгованість з виплати заробітної плати. На жаль, є випадки, коли роботодавці тривалий час затримують заробітну плату, не проводять повного розрахунку з працівником у день звільнення, що є порушенням конституційних прав громадян України.
25 Травня, 2018 р., 10:37
Впродовж 22-23 травня відбувся відкритий захист проектів спрямованих на підтримку вразливих верств населення, розроблених інститутами громадянського суспільства.
24 Травня, 2018 р., 15:42
Президент Петро Порошенко взяв участь в офіційному відкритті нового Бескидського залізничного тунелю. До введення тунелю в експлуатацію Глава держави відвідав залізничну станцію у місті Воловець, поспілкувався з місцевими жителями та привітав їх з відкриттям тунелю.
24 Травня, 2018 р., 15:41
24 травня, у смт Красне Буського району Львівської області, відбулось урочисте закладення наріжного каменю першого кооперативного молокопереробного заводу. Заклали камінь майбутнього підприємства заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук та  Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні  Роман Ващук.
24 Травня, 2018 р., 14:49
Вчора, 23 травня, у с. Тухля відбулося урочисте відкриття інноваційного проекту ПрофіКемп профорієнтаційного спрямування. Його мета - сприяти національно-патріотичному вихованню старшокласників шляхом підвищення рівня їхньої поінформованості про розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину, а також привернути увагу підростаючого покоління до одного з перспективних напрямів економічного розвитку області – туризму, у т. ч. зеленого.
24 Травня, 2018 р., 14:44
22 травня з 9:00 до 18:00 год. у приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва (площа Ринок 9) у межах заходів "Культурно-мистецьке таборування для населення сільської місцевості" Департаменту з питань культури, національностей та релігій та програми "Розвиток волонтерства у громадах" Львівської освітньої фундації організували тренінг для учасників програми "Активуйся".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора