Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Тухлі стартував ПрофіКемп

Дата: 24.05.2018 14:49
Кількість переглядів: 110

Фото без описуВчора, 23 травня, у с. Тухля відбулося урочисте відкриття інноваційного Фото без описупроекту ПрофіКемп профорієнтаційного спрямування. Його мета - сприяти національно-патріотичному вихованню старшокласників шляхом підвищення рівня їхньої поінформованості про розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину, а також привернути увагу підростаючого покоління до одного з перспективних напрямів економічного розвитку області – туризму, у т. ч. зеленого.

На захід прибули шість учнівських команд із Львова, Борислава, Сколівського, Миколаївського, Золочівського та Стрийського районів, які матимуть чудову нагоду поглибити рівень знань з історії рідного краю, побувати на майстер-класах з риторики, фото- та відеозйомки, основ ведення туристичного бізнесу, оглянути презентації художніх виробів народних умільців тощо. 
Зі вступним словом до присутніх звернувся директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, котрий побажав школярам успіхів, здоров'я, вдалого професійного старту, завжди займатися улюбленою справою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора