Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

29 Травня, 2018 р., 15:27
Впродовж року для школярів області придбають 36 шкільних автобусів, з них 3 -  для комунальних закладів.
29 Травня, 2018 р., 11:26
Новим начальником управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА став Роман Хім’як.
29 Травня, 2018 р., 11:23
27 травня завершився молодіжний міжнародний обмін Trip for action для молоді Львівської області.
29 Травня, 2018 р., 11:18
У неділю, 3 червня, у місті Перемишль, Польща, відбудеться традиційне щорічне Свято української національної пам’яті.
29 Травня, 2018 р., 10:19
Станом на сьогодні кількість підприємств,  які виплачують середню заробітну плату нижче законодавством встановленого мінімуму склало 1839, що становить 5,51% від загальної кількості підприємств на Львівщині. У всіх районах Львівської області проводять засідання районних комісій з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на яких порушують питання підвищення заробітної плати та офіційного працевлаштування найманої робочої сили.
29 Травня, 2018 р., 10:18
27 травня на водному майданчику басейну НСБ ЛВС МОУ відбувся центральний поєдинок шостого туру XXVII Чемпіонату України з водного поло серед клубів чоловічої Суперліги сезону-2017/2018. У поєдинку зустрілися лідери вітчизняного ватерполо останніх років – Збірна Харківської області та львівське «Динамо». 
29 Травня, 2018 р., 10:16
Зважаючи на звернення громадських організацій учасників АТО щодо впровадження надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту, Львівська обласна державна адміністрація вжила належних заходів щодо недопущення погіршення рівня соціального захисту учасників бойових дій.
29 Травня, 2018 р., 10:14
 28 травня представники туристичного бізнесу із Королівства Іспанія розпочали промоційний тур Львівщиною. В межах візиту туроператори зустрілись із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. Центральною темою зустрічі стала привабливість Львівщини для іспанського туриста.   Очільник області ознайомив гостей із туристичним потенціалом області, а також окреслив ті напрямки, які можуть бути цікаві іспанському туристу. «Сьогодні ми можемо запропонувати сервіс на будь-який смак і задовольнити різноплановий попит. У нас фантастичні гори, найкращі мінеральні води, чудова архітектура та надзвичайно щедрі і привітні люди. В нас є широка пропозиція для туристів, які надають перевагу активному відпочинку – еко-стежки, пішохідні, велосипедні, кінні - як рівниною так і гірською територією. Різноманітною є і культурна частина відпочинку: від відвідин старовинних замків до місць історичного значення», - розповів Олег Синютка.
29 Травня, 2018 р., 10:13
У середу, 30 травня, у Львівській ОДА відбудеться круглий стіл «Енергоефективність Львівщини: стан та напрямки реформування в умовах євроінтеграції». До участі у заході запрошують представників органів влади і самоврядування, громадських організацій, експертного середовища і міжнародних організацій, а також представників бізнесу та наукового середовища. «Метою проекту є сприяння реалізації проєвропейських реформ в енергетичному секторі шляхом організації обговорення всіма зацікавленими сторонами питань впровадження, моніторингу та адвокації директив ЄС в сфері енергоефективності та використання альтернативних джерел енергії і підвищення поінформованості громадськості», - розповів директор департаменту паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА Михайло Мельник.
29 Травня, 2018 р., 10:11
На Львівщині тривають урочистості з нагоди 25-річчя створення Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ. Відтак, у понеділок, 28 травня, у Катедральному храмі Пресвятої Трійці міста Дрогобич відбулась Архиєрейська Божественна Літургія. Очолив святкову Літургію глава УГКЦ Блаженнійший Святослав. Участь у служінні взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка. Нагадаємо, що вчора урочистості з нагоди 25-річчя створення Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ та 55-річчя від дня народження і 30-річчя священичого служіння Преосвященнішого владики Ярослава (Приріза) відбулись на Самбірщині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора